- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само за момичетата
аде кажете как изглежда "мъжът на мечтите ви"
давайте подробности за да знаем как искате да изглеждаме
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
да е красив с голям мустак да се види че е мъжкар, да имам квадратна муцуна, с повечко косми общо взето това в
ПОСЛАНИЕ
мометата с готините прически с дънки напъхани в ботушките си, с нежния финес, тези които твърде често се гледат в огледалото не се лъжете жените не искат това, просто им трябва мъй а не още една приятелкатакаче с тази визия само една препоръка ще ви дам да не попадате в понделата, защото дупе да ви яко там в буквалния смисъл
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Обичам мъжете да имат излъчване на истински мъже. Разбира се не някой дето не знае що е вода, сапун и самобръсначка... То просто си се усеща излъчването, характера... аз съм точо от тея дето си пaдат по
"лошите момчета", а ми трябва някой със много силен характер, който да може да се справи с мене, че иначе ако е някой добряк дето само ми угажда, честно го съжалявам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ми хем да е мъжествено хем да е сладко,да е забавно и мило с една дума гаджето ми![]()
![]()
Както казаха и по нагоре да не е някой женствен такъв,шото теа са ми мноо противни...големи са женки горките ;(
Колкото по мъжествен толкоа по добре х![]()
Ох, да.... и аз страшно много се дразня на такива момчета и определено това не ми е "мъжът мечта". Даже като видя такова момче и винаги почвам да се смея /малко тъпо, ама..../.Първоначално написано от ачката
Та значи да не е фйешънче, да не е прекалено мускулест/също не харесвам такива, които животът им е фитнеса/. Обичам момчето да има нормални мускули, които да ги е постигнало със спорт. Без брада и мустаци и по възможност да не е 2 метра, защото аз съм много ниска и ....
Plus tova 99% ot momi4etata haresvat visoki mom4eta,taka 4e kuv e problemut...
знам затова се обоснавах, че не е желателно, защото аз съм много ниска.Първоначално написано от c0ca1na
А защо да не ни пуснат, честно казано въобще не е трудно да накараш някое момче, отговарящо на тези критерии да ти пусне... Той пита като цяло, аз си казвам общите "изисквания" /но това не значи, че няма да се влюба и в друг тип/, а от тук на там е индивидуалното излъчване. Пък и трябва да си супер зле да търсиш само визия / говоря за връзка повече от 1 нощ/.
аз пък май харесвам точно обратното..с много мускули..с лека брадичка, и аз съм нисичка ама не ми пречи да е висок, абее обичам голееемите мъже, а колкото до тея фешанитее.. и на мен не ми харесватПървоначално написано от shadow4e
mdamПървоначално написано от koalka
![]()
харесва ми мъжа до мен да е МЪЖ-т.е да държи на своята дума, да намира на4ини и действия с които да ме накара да съм желана и да се по4увствам истинска жена.
аз си харесвам мъжкарите от тип- "аз съм силен, аз мога , аз съм единствен"... но това само на външен вид.. и след като ги опозная да се окажат мили, да ми имат уважението,отзив4иви и 4естни .. НАЙ-ВАЖНОТО С ДОБРО СЪРЦЕ ...
не е много от зна4ение външния вид, но ако мога да избирам бих искала да е висок, тъмнокос (или с гола глава), да има доре сложено тяло (не е нужно да е "изкуствено надут" с хормони, просто да се грижи за своя "храм")- незнам или просто съм пристрасна ве4е и описвам познати неща
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Kitana
а тва сдънките в бутушите при момчетата е ужасно
иначе си падам също по мъжествени.
не харесвам тези които си бръснат краката също
мен повече ми харесва да си имат косми
по животинско е
също така да имаме общи интереси
да е забавен
да не е прекалено ревнив (казвам прекалено защото всеки ревнува малко или много когато обича някого)
ам има още много неща но тва е което се сещам
а ве общо взето гаджето ми
сега май е подходящо да кажа
МИЛО , ОБИЧАМ ТЕ МНОГО !!!
Оууууу,тази нощ го сънувах...никога не съм го виждала на живо през живота си....беше най-красивият за мен, веднага протече химия...но тъпият будилник ме събуди и не можах да го посънувам още![]()
Жалко,че не мога да го опиша чак толкова,но беше мил, чаровен и беше на мойта възраст![]()
Иначе реално погледнато искам човек, който да ме уважава и разбира...
емии на мене ми харесват момчета който знаят какво искат...как да се държат с едно момиче(щото има и големи дръвници)....как да я карат да се чувства желана..добре в кожата си...тези които държат на думата си...трябва да е мил...(честен и да не крие нищо от мене)...колкото до външността не държа кой знае колко на нея...трябва да е поне сладък..(всеки си има някакъв чар)...да има чувство за хумор и да имаме поне 1-2 общи неща...![]()
![]()
Мъжът мечта.. хм като визия висок, с хубаво тяло, мъжкар... тъмна коса.... дз .. май това, а като характер да е мн добричък смисъл да не е някой гадняр да се държи добре с хората и най-вече с мен, да е нежен и .. това се сещам, а и чувство за хумор и отговорност!
Малко по висок от мен
Да има здраво тяло (не прекалено)
Красотен
![]()
Стилна прическа
Да се облича модерно
Мил
С чувство за хумор
Страстен
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
hah ami... gotin,visok,sus zdravo tqlo,tumna kosa i o4i,nahalen no ne dosadno,bez zadrujki,da ne pita moje li a napravo da me grabva...da me razbira,da mu imam doverie kakto i toi na men...da e zabaven ...
ama kude takova idealno mom4e?![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
мдаааааааа, само като затворя о4и си го представям, жалко 4е има неща, които ни пре4ат да сме заедно
висок, здрав, с остри 4ерти, тъмни о4и и коса, набола брада, светла кожа, малко лигав на моменти, в последно време адски сдухан - тва е перфектният![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Гаджето миЕмии мил, сладък, мъжествен да ме разбира, да не ми е скучно с негу да е красив ...кво още...да е добър в леглото
![]()
ми тва е маи...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
da e buen.. i nepredskazuem... da e mil i romanti4en .. da ima nai nai hubavata usmivka na sveta.. i est` da e pone malko sladuk :P
spored men trqa da e nqkoi gazar s mega qka pri4eska trqa da ima muskoli oformeni plo4ki...est trqa da e i hubaf)
Ами да е добричък, сладичък с чаровна усмивка, да има чувство за хумор, да държи на мен и най-важното - да ме обича!А като се замисля имаше такъв човек..![]()