- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само за момичетата
И аз това търсяПървоначално написано от [b
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от ачката
Много си прав!
Съгласна съм! Тоест в момента сегашното ми гадже си е перфектно за менПървоначално написано от [B
![]()
Abe ti maloumna li si ma? Da ne bi vsi4ki znaqt kvo predstavqlval toi 4e mi rusi6 takiva maloumni postove???Първоначално написано от koalka
malko po visok
da byde mil romanti4en
da byde mujestfen
da me razbira
da e iskren s men
da znae kakvo iska i kak da go polu4i
![]()
AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!
ObIcHaM IcO {P}
awe q si trai.. az pone sum 4ela nqkoi neini postove ot koito do nqkude moesh da razberesh kakuv e priqtelq iПървоначално написано от Анонимко
![]()
еми аз съм мн ниска ,значи да не е много висок някаде 1 глава над мен стигада има хубави крака и дупе
да не е с куса или къдрава коса,поне под ушите
Momi4eta vie tarsite perfektniq maj AMA takova jivotno nqma Vsi4i maja da egoisti4ni praseta koito mislqt samo kak da izplu6tat nqkoq TOVA E KRAINATA IM CEL
Mrazq reda i 4akam smyrtta !
www.steelf.aha.bg
Я си признайте, че искате от мъжете да са всичко, в зависимост от ситуацията!
malko po-visok, dobre slojen, kosata i o4ite nqmat zna4enie, ne krasavec, no da e 4aroven, da moje da me provokirabradi4ka su6to ako e vuzmojno
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Амии.. той трябва да е с тъмен тен.. висок с добре оформено тяло.. с набола брада на 4-5 дни и с тъмни очи, с дълги мигли. в никакъв случай кльощав..или пък някакъв фешън.. трябва отдалече да му личи че е мъжкар.. и да има здрави ръцекосата е добре да е къса.. охх мане като го видя... да де след малко имаме среща
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ти за мен говоришПървоначално написано от santRi
аре скачай у каруцерията да прашим към Факултето
![]()
tui kato v liubovta nqma pravila moje nai grozniq debel tup smotan sme6en polu pedel da ti izglejda kato idealnoto mom4e ot prikazkite a da ne moje6 da nameri6 i edno hubavo ka4estvo v istinskiq pi4...awee taka e liubovta e ne6to koeto ne moje6 da predvi6
Абе идеален едва ли има, всеки си има недостатъците, но да приемем за секунди че той съществува: Висок към 1,90, добре сложен, съразмерен, с кожа тип мляко с кафе, тъмни очи, тъмна къса коса,миличък, леко ревнив, понякога буен, страстен и разбиращ ме, да не е от най-приказливите, да се доказва с дела, а не на думи! По принцип съм скромничка и не искам много
За жалост такъв с горе изброените качества все още не съм срещнала, едва ли ще срещна
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
emi mil nejeh s hubavo tqlo krasil i sladuk da ima 4ustvo za humor :P i da znae kakvo iskat jenite![]()
И за мен е така - моето момче съм си го намерила!Първоначално написано от koalka
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Ако решиш драсни един PMПървоначално написано от seksi_kote_f
![]()
![]()