.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]da e buen.. i nepredskazuem... da e mil i romanti4en .. da ima nai nai hubavata usmivka na sveta.. i est` da e pone malko sladuk :P
    И аз това търся
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    ПОСЛАНИЕ
    мометата с готините прически с дънки напъхани в ботушките си, с нежния финес, тези които твърде често се гледат в огледалото не се лъжете жените не искат това, просто им трябва мъй а не още една приятелка такаче с тази визия само една препоръка ще ви дам да не попадате в понделата, защото дупе да ви яко там в буквалния смисъл
    Много си прав!

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]da e buen.. i nepredskazuem... da e mil i romanti4en .. da ima nai nai hubavata usmivka na sveta.. i est` da e pone malko sladuk :P
    Съгласна съм! Тоест в момента сегашното ми гадже си е перфектно за мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Момчето, с което съм сега.
    Abe ti maloumna li si ma? Da ne bi vsi4ki znaqt kvo predstavqlval toi 4e mi rusi6 takiva maloumni postove???

malko po visok
    da byde mil romanti4en
    da byde mujestfen
    da me razbira
    da e iskren s men
    da znae kakvo iska i kak da go polu4i
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe ti maloumna li si ma? Da ne bi vsi4ki znaqt kvo predstavqlval toi 4e mi rusi6 takiva maloumni postove???
    awe q si trai.. az pone sum 4ela nqkoi neini postove ot koito do nqkude moesh da razberesh kakuv e priqtelq i

еми аз съм мн ниска ,значи да не е много висок някаде 1 глава над мен стига да има хубави крака и дупе да не е с куса или къдрава коса,поне под ушите

Momi4eta vie tarsite perfektniq maj AMA takova jivotno nqma Vsi4i maja da egoisti4ni praseta koito mislqt samo kak da izplu6tat nqkoq TOVA E KRAINATA IM CEL
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

Guest
    Я си признайте, че искате от мъжете да са всичко, в зависимост от ситуацията!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    s moito mom4eee koeto sam sega

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    malko po-visok, dobre slojen, kosata i o4ite nqmat zna4enie, ne krasavec, no da e 4aroven, da moje da me provokira bradi4ka su6to ako e vuzmojno
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Амии.. той трябва да е с тъмен тен.. висок с добре оформено тяло.. с набола брада на 4-5 дни и с тъмни очи, с дълги мигли. в никакъв случай кльощав..или пък някакъв фешън.. трябва отдалече да му личи че е мъжкар.. и да има здрави ръце косата е добре да е къса.. охх мане като го видя... да де след малко имаме среща
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от santRi
    Амии.. той трябва да е с тъмен тен.. висок с добре оформено тяло.. с набола брада на 4-5 дни и с тъмни очи, с дълги мигли. в никакъв случай кльощав..или пък някакъв фешън.. трябва отдалече да му личи че е мъжкар.. и да има здрави ръце косата е добре да е къса.. охх мане като го видя... да де след малко имаме среща
    ти за мен говориш аре скачай у каруцерията да прашим към Факултето

Guest

neizvesten

tui kato v liubovta nqma pravila moje nai grozniq debel tup smotan sme6en polu pedel da ti izglejda kato idealnoto mom4e ot prikazkite a da ne moje6 da nameri6 i edno hubavo ka4estvo v istinskiq pi4...awee taka e liubovta e ne6to koeto ne moje6 da predvi6

Голям фен
    Град
    на луната
    Абе идеален едва ли има, всеки си има недостатъците, но да приемем за секунди че той съществува: Висок към 1,90, добре сложен, съразмерен, с кожа тип мляко с кафе, тъмни очи, тъмна къса коса,миличък, леко ревнив, понякога буен , страстен и разбиращ ме, да не е от най-приказливите, да се доказва с дела, а не на думи! По принцип съм скромничка и не искам много За жалост такъв с горе изброените качества все още не съм срещнала, едва ли ще срещна
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

emi mil nejeh s hubavo tqlo krasil i sladuk da ima 4ustvo za humor :P i da znae kakvo iskat jenite

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    И за мен е така - моето момче съм си го намерила!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    emi mil nejeh s hubavo tqlo krasil i sladuk da ima 4ustvo za humor :P i da znae kakvo iskat jenite
    Ако решиш драсни един PM

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си