КАжи на брат си,че тръгвам.
Кажи на брат си,да тръгва по-бързо.
Кажи ми адреса,защото не го знам.
Обади ми се,когато си готова за тръгване.
И въпросът ми е-къде има пунктуационна грешка?
във второто изречение![]()
Така еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
мноо тъпо!разбира се,че във второто!пред еднократно употребено "да" няма запетайка!![]()
Оххх...запетаи се слагат преди съюзи (когато,защото,че,за да,колкото,ако и тн),а "да" не е такъвИма още мн места,където се поставят,но като за начало-научи поне това!
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
По-интересното е дали знае и съюз какво еПървоначално написано от strange__
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Във второт, естествено...Първоначално написано от Анонимко
Това трябва да е много глупав някой (с извинения) или да не е на ясно със съюзите за да не знае къде се поставят запетаи...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Научи се на български....Мисля, че е излишно да казвам, че грешката е във второто изречение.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хахаха, естествено че е във второтоА ти не видя ли, че хората и тема за правопис са сложили... Така де, това си има определена цел
![]()
Е, аз няма смисъл да казвам че е във второто. Но много тъпа тема...![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Ti typ li si?Razbirase che w wtoroto izrechenieПървоначално написано от Анонимко
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Спрете се, бе! Човекът разбра още от първия път. Бах ви у литераторите... като папагали сте. Жалка история.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Първоначално написано от strange__
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Поради единодушните отговори до тук считам тамата за приключена![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love