.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Ivo18
    Guest

Спукана вена?

Здравейте на всички.. Понеже не съм наясно с тия неща , а и ми се случва са първи път..та реших да ви попитам с надеждата че ще получа по голяма яснота без да се ходи на лекар..Въпроса ми е оправят ли се от спукани вени без лекарска намеса...тоест дали ще мине с времето(и ако да колко време е нужно) без да ходя на лекар.. защото е на малко деликатно място и ако наистина не се налага лекарска намеса нямам желание да ходя при специалист.

Ivo18
    Guest
    Забравих да допълня че съм на 18 години.. и проблема е следния.. на пениса си точно където ми минава една от вените имам един участък които е подут(вената) това нещо е от 2 дни насам.. преди съм нямал такива проблеми.. и съм почти сигурен че вената ми е спукана защото е подута..Искам да питам минава ли от самосебеси

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По-добре не си прави експерименти точно с това, а върви на лекар!

^HI^ALL^
    Guest
    Ми аз мога да ти кажа, че ако вената е спукана и не отидеш на лекар, може единствено нещата да се усложнят! Така че както вече някой каза, не си прави експерименти!

Голям фен
    LEKAR i spored men!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен
    Град
    Sofia
    AKO VENATA E PODUTA TOVA NE ZACHI CHE E SPUKANA! STIGA PLASHIHTE DETETO! NORMALNO E VENITE DA IZGLEJDAT PODUTI. AKO E SPUKANA TRIABVA DA E LILAVO NAVSIAKADE OKOLO NEIA ili AKO E SPUKANA V DALBO4INA SIMPTOMITE SA DRUGI! NE SE PRITESNIAVAI. OSOBENO PO PENISA E NORMALNO DA SE VIJDAT VENI!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Пенис.... :P

help

Искам да ви питам... какви могат да са влошенията? Защото изведнъж се появи този проблем Неудобно ми е да отида на лекар... около вената има малко тъмно - синьо Моля ви, помогнете

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Re: help

Цитирай Първоначално написано от Teenager123
    Искам да ви питам... какви могат да са влошенията? Защото изведнъж се появи този проблем Неудобно ми е да отида на лекар... около вената има малко тъмно - синьо Моля ви, помогнете
    Стига да не е много, ще се разнесе от самосебе си. Питай я някоя аптека за разни мазила, които разнасят кръвоизливи и ще мине още по-бързо. Имаше едно много ефективно руско мазило, ама пусто не мога да се сетя името. Ако не ме лъже паметта в него имаше Хепарин. И така да го оставиш пак ще мине, но по-бавно.

Голям фен Аватара на stelit0
    майками е имала много пъти смукани вение!!!Е не е омряла нито се е услойнило(да чукна на дърво) така че не се притеснявай!!!!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако ти е спукана вената ще е синьо около нея. Ще премине за 2-3 дни до 2 седмици. Ще ускориш процеса, ако се мажеш с хепарин. Примерно Лиотон 100 геле едно от търговските му наименования.
    Тъй като мястото е деликатно обаче и ти не си сигурен дали имаш спукана вена най-добре се консултирай с лекар.
    Успех!

Здравейте! И на мен ми се получи подобен проблем. Партниорката ми беше малко груба , и получих изведнъж рязка болка , но не обърнах внимание. После като погледнах беше станало голямо топче с диаметър 1см. на син цвяр , и след 2 дена петното се разнесе , и стана лилаво , но проблема ми е там , че като почвам да напипвам усещам едно малко топченце , което като го докосна се усеща лека болка . Питам какво да правя дали ще мине от самосебеси или да отида на лекар ?
    (Моля ви отговорете ми бързо)

reni_58
    Guest
    Zdraveite, vzeha mi kruv i mi spukaha venata kazaha mi che shte mine no me boli znaete li dali ima lechenie ako znaete neshto pishete mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си