- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спукана вена?
Здравейте на всички.. Понеже не съм наясно с тия неща , а и ми се случва са първи път..та реших да ви попитам с надеждата че ще получа по голяма яснота без да се ходи на лекар..Въпроса ми е оправят ли се от спукани вени без лекарска намеса...тоест дали ще мине с времето(и ако да колко време е нужно) без да ходя на лекар.. защото е на малко деликатно място и ако наистина не се налага лекарска намеса нямам желание да ходя при специалист.
Забравих да допълня че съм на 18 години.. и проблема е следния.. на пениса си точно където ми минава една от вените имам един участък които е подут(вената) това нещо е от 2 дни насам.. преди съм нямал такива проблеми.. и съм почти сигурен че вената ми е спукана защото е подута..Искам да питам минава ли от самосебеси
По-добре не си прави експерименти точно с това, а върви на лекар!![]()
Ми аз мога да ти кажа, че ако вената е спукана и не отидеш на лекар, може единствено нещата да се усложнят! Така че както вече някой каза, не си прави експерименти!![]()
LEKAR i spored men!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
AKO VENATA E PODUTA TOVA NE ZACHI CHE E SPUKANA! STIGA PLASHIHTE DETETO! NORMALNO E VENITE DA IZGLEJDAT PODUTI. AKO E SPUKANA TRIABVA DA E LILAVO NAVSIAKADE OKOLO NEIA ili AKO E SPUKANA V DALBO4INA SIMPTOMITE SA DRUGI! NE SE PRITESNIAVAI. OSOBENO PO PENISA E NORMALNO DA SE VIJDAT VENI!![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Искам да ви питам... какви могат да са влошенията? Защото изведнъж се появи този проблемНеудобно ми е да отида на лекар... около вената има малко тъмно - синьо
![]()
Моля ви, помогнете
![]()
Стига да не е много, ще се разнесе от самосебе си. Питай я някоя аптека за разни мазила, които разнасят кръвоизливи и ще мине още по-бързо. Имаше едно много ефективно руско мазило, ама пусто не мога да се сетя името. Ако не ме лъже паметта в него имаше Хепарин.Първоначално написано от Teenager123
И така да го оставиш пак ще мине, но по-бавно.
![]()
майками е имала много пъти смукани вение!!!Е не е омряла нито се е услойнило(да чукна на дърво) така че не се притеснявай!!!!![]()
Ако ти е спукана вената ще е синьо около нея. Ще премине за 2-3 дни до 2 седмици. Ще ускориш процеса, ако се мажеш с хепарин. Примерно Лиотон 100 геле едно от търговските му наименования.
Тъй като мястото е деликатно обаче и ти не си сигурен дали имаш спукана вена най-добре се консултирай с лекар.
Успех!
Здравейте! И на мен ми се получи подобен проблем. Партниорката ми беше малко груба , и получих изведнъж рязка болка , но не обърнах внимание. После като погледнах беше станало голямо топче с диаметър 1см. на син цвяр , и след 2 дена петното се разнесе , и стана лилаво , но проблема ми е там , че като почвам да напипвам усещам едно малко топченце , което като го докосна се усеща лека болка . Питам какво да правя дали ще мине от самосебеси или да отида на лекар ?
(Моля ви отговорете ми бързо)
Zdraveite, vzeha mi kruv i mi spukaha venata kazaha mi che shte mine no me boli znaete li dali ima lechenie ako znaete neshto pishete mi![]()