- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak se durji toi s vas?
Mene mnogo me kefi kogato vurvim s gadjeto mi i me e hvanal za dupeto i me raztriva mm super mi e got hi4 ne ni puka kvo 6e si kajat horata i kato me gleda v o4ite edno plamenno i me celuva.Vednuj taka vurvqhme taman kum nas i na praga da se priberem mejdu blokovete nali az go pregru6tam s ruce okolo vrata i toi taka silno me pritisna kum sebe si che usetih vazbudata mu i kak huq mu narastna a toi posle me stisna pak za dupeto ohh tova kak me kefi e iskam da vi pitam vas kefi li vi da vi stiskat i ma4kat dupetata i razgore6tqvate li se taka kakvo drugo vi pravqt gadjetata dokato ste navun poneje ima6e edna podobna tema az mn obi4am da go baram moq za huq i taka go nadurvq 4e ne izdurja i po4vame da se natiskame o6te po intenzivno mm a az se navlajnqam i kef awe pishete vas kakvo vi radwa.
А бе, винаги съм се чудил "Що е то препинателен знак и има ли той почва в постовете на 13 годишните..."![]()
![]()
![]()
Не съм тринадесетгодишна и ако искаш да ти показвам как мога да пиша,ОК. Ето това пак съм аз и виждаш,че мога,нали? Просто ме мързи да пиша правилно,проблем?ПП: Пишете по темата.
Kak se d1rji toi s men-mi 4uvstven e,sexy nastroe,qkkk. I nie pravim takiva ne6ta,za6to ti se vjivqva6 tolkova v tqh?Te sa obiknoveni i normalni za edna dvoika,ama kak se d1rji toi s men-ne e li malko li4no,4e da razkazvam tuka? Mi d1rji se taka,4e da pokazva 4uvstvata si i zavisi ot nastroenieto-ponqkoga e mn mil,nejen i vnimatelen s men,dr p1t e po-nebrejen i doosta strasten
,ama v1v vseki slu4ai si se d1rji mn sladinko i zatva si go obi4kam
Kakvo pove4e da ti kaja,nz. Pri vsi4ki e individualno,ama tva s dupeto verno si e cool
![]()
Look deep inside me ...
Епаа мене ми аресуа да мачкам дупе и цици, па за вазе не знамПървоначално написано от sexxx maniachka
.
И при мен е нещо подобно и мн държа на тези малките нещица,обикновените...разго рещяват винаги една връзка...Първоначално написано от sexxx maniachka
Значи мен ме кефи това,че винаги като се качваме по стълби на някъде той ме хваща за дупето-хем да ме бъзикне,хем да ми направи готинко.По същия начин и като излизам от колата,той се навежда-хоп и сякаш за довиждане да ми барне задника.
Плъзга си редовно ръцете между краката ми,като не ни виждат много хората,бара ме за гърдите уж,че случайно...Ей такива нещица.А мойта ръка винаги е залепена за оная му работа
Става му мн бързо и мн ме кефи,като пътуваме на някъде и да го...
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ехх...ми и моето сладурче не си сваля ръчичките от дупето миее и много други неща правим естествено...пипаме се навсякъде
![]()
I moia taka praviПървоначално написано от ultra
!
Aman Ot Kurvi, aman ot kurviПървоначално написано от AMAH`oT`KypBu
...
Ами попииваме си, побииваме се и жената си бия. Не ме гледайте така вярно е![]()
знаеш ли как е много хубавко да се прайш че неволно го барваш по оная работа ама ей така просто без повод съвсем за малко после му се буташ после пак го баршаш иии продължаваш и все по-активно пък на мене той кво ли не ми прай разтрива ме и ме хваща за дупето ама минава и към путката абе страшен е
Естествено,че ми е приятно.То на кое момиче не му е?Както каза едно момиче по-горе-най-малките неща разгорещяват една връзка!
estestveno 4e e qko osobeno kato vijdam 4e i nego go kefi stra6no mnogo.ama tva s dupeto e nomer 1,mn go kefi,a i men sa6to![]()
Сичко т'ва е нормално..Незнак к'во особено има в цялата работа че да пускаш тема..
По въпроса: и мене ма кефи,сички ги кефи![]()
za6to puskam temata-to e postaven vapros be macka ako 4ete6 6e ti e po-lesno..a i ti ne otgovori-tva za Passion_girl
хахахахах бахти темата...
ами и мен ме кефи когато е по-груб и ме хваща 1 хубаво за д-то..ама тва са си в определени ситуаций...ако ме хване за д-то на публично място с многооооооооо хора ..ще му се накарам...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Обичам да прави каквото и да е.Има прекрасни ръце....,пръстите му са ми слабост....Та, каквото и да прави с тези 2 ръце и мен ми харесва.Обожавам ги.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ми на мен да ви кажа дупето не ми е никак слабо място
предпочитам да ме гали по кръста от колкото да ми мачка дупето
а и аз мн обичам когато ме притисне силно до него и усещам с гърдите си пулса му
невероятно е
Скорпион с добри ръце? Оо, ти просто нищо не знаеш.. Познай коя зодия се слави с най-сръчни пръсти!Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Тс, Овните са по-страстни, по-бързо презареждат и са по-лабилни. Говорех, естествено, за Близнаците![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
а стрелците как са у леглото?а?АА?![]()