.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    дразня се
    Guest

ЗНАЧИ ХОРА МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е може ли такова нещо? Кви са тия изказвания от рода "на бас,че авторката е на 13-14". Ми все пак тва е тийн сайт, има супер много форуми, в които пишат по-дъртите егати хората. аз съм на 14 и кво? малка съм, верно е, ама тва не ви дава право да си мислите, че светът е ваш!!! Кво ми пишат некви дъртаци, нормално е деца на нашата възраст да имат такива проблеми. Пууууууу ама начи......

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Така е,гадно е,но когато попорастнеш,че ни влезеш в положението на "по-големите"
    Просто проблемите на тази възраст наистина изглеждат смешни като порастнеш малко.Поне с мен е така.Но това не прави неприятностите на 14годишните маловажни.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цялата работа идва от контраста. Има 13-14 годишни 'лапетии, които нито пишат на български, нито могат да вържат две изречения на кръст, но има и обратните на тези - хора интелигентни за възрастта си, които изпъкват на фона на останалите си връстници. Това че проблемите им изглеждат маловажни също е вярно (в повчето случаи), но тук вече е важен подхода на останалите - на слушателите. Тъй че това е нещо, с което ще трябва да се примирят, докато не достигнат една определена възраст.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хмм...а не си ли се замилсяла,че изказванията на по-големите са провокирани не толкова от това,че въпросните "проблеми" са на 12-13-14,а че може би са абсолютни,изключителни,тъп и и тн глупости??Щото половината теми са точно такива или пък някой си прави ебавки,или пък някой си въобразява,че във форума ще намери решение на проблема си.... Сигурно и на теб не ти е особено приятно да четеш тъпи,безмислени теми,от сорта на "помощ!гаджето ме заеба" + още 2,3 изречения,написани на безобразен "майчин" език,от които не се разбира нищо конкретно И в повечето от случаите тази помия се излива точно от въпросните 12-13-14 годишни.Не казвам,че няма и смислени теми,напротив даже,тъй че не се засягай
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на machoka
    Разликата между теб, и 20+ човек е, че той знае какво става около теб всъщност, а ти само си мислиш, че знаеш, но всъщност си много далеч от истината.

Дъртаците 'рулз'

Супер фен
    Град
    VCHC
    Има и такива и онакива...
    При условие, че болшинството са разглезени кретенчета какви коментари очакваш? Малко са възпитаните и разумни на тези години, като при момчетата вобще отсъства "мислене" (личен опит).

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Разликата между теб, и 20+ човек е, че той знае какво става около теб всъщност, а ти само си мислиш, че знаеш, но всъщност си много далеч от истината.

Дъртаците 'рулз'
    He who runs with aggression walks with no dignity

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Ние уж гледаме от житейският опит, който сме извървяли на вашата възраст. Вие гледате как ние живем и ни имитирате, без да се питате от къде и защо така. Конфликти главно произхождат от преходната възраст, когато още не са заели дадена страна. Когато са объркани, когато си мислят, че занят всичко. Има една готина мисъл "не съм достатъчно млад, за да знам всичко". Също тема за конфликт, е промяната... преди 10 години не е същото, каквото е сега. 13 годишно момиче тогава си играеше с кукли, сега си играят с истински момчета и с истинскяит живот.
    Да, живота е труден, за да е интересен и хората да продължават да си играят с него.
    Don't hate me, I'm just blind.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ау, Боже, научи се и да пишеш. Пък и к'во те дразни? Тез "дъртофелници' да си пишат каквото си искат
    А и какво разбираш под "по-дъртите"

Мега фен Аватара на koalka
    Има разлика между 14-годишни и 14-годишни...

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да така е. И аз съм на 14 и скоро се преместих в ново даскало. Водят го за най-елитното(не би трябвало да е такова, но това е друг въпрос). Разликата между новите ми познати и тези от старото даскало, което беше съвсем обикновено, е огромна. Новите не мислят само как ще се напият и как да изглеждат "по-яки" в очите на другите, което им помага да правят по-малко простотии и да не са като въпросните 14 годишни "злета"(според мен това е най-точната дума за тях)

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Макар че съм на 20, и аз се дразня като някой каже така... Имам познати на 14 с много повече акъл и житейски опит от някои "пикли" на 20 и повече... Всичко е до човека, а не до възрастта. А ако някой на 16-18 , дори 20 се мисли за по-зрял от тея на 14, от всички тях... Еми успех му желая
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Re: ЗНАЧИ ХОРА МНОГО СЕ ДРАЗНЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от дразня се
    Пууууууу ама начи......

каза тя и млякото се разля

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Именно.

на'14'съм
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Цялата работа идва от контраста. Има 13-14 годишни 'лапетии, които нито пишат на български, нито могат да вържат две изречения на кръст, но има и обратните на тези - хора интелигентни за възрастта си, които изпъкват на фона на останалите си връстници. Това че проблемите им изглеждат маловажни също е вярно (в повчето случаи), но тук вече е важен подхода на останалите - на слушателите. Тъй че това е нещо, с което ще трябва да се примирят, докато не достигнат една определена възраст.
    Искаш да кажеш че трябва да се примиря и да търпя да ме мислят за тъпа пикла само заради някоя си 13 годишна курветка ??? Е сори ама това с примиряването беше глупаво! Имам си ясно съзнание , искам да уча (не съм "зубър ) и , повярвайте ми - девствена съм!!! Та при всичко това искаш да се примиря с етикета "пикла" ?! Не става! Ако на моята възраст някой няма мозък в главата си или не го използва , не искам да се сравнявам с него в никакъв случай!!! Искам с по умните от мен , с тези от които мога да се уча... помислете си друг път преди да изтърсите "А,13-14 годишна" , щтото това се е превърнало в обида вече май.. от което много ме боли, наистина гадно е ! Възрастта не определя всичко , хора , мислете!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно, ше ти мине

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Да така е. И аз съм на 14 и скоро се преместих в ново даскало. Водят го за най-елитното(не би трябвало да е такова, но това е друг въпрос). Разликата между новите ми познати и тези от старото даскало, което беше съвсем обикновено, е огромна. Новите не мислят само как ще се напият и как да изглеждат "по-яки" в очите на другите, което им помага да правят по-малко простотии и да не са като въпросните 14 годишни "злета"(според мен това е най-точната дума за тях
    Почакай малко и ако твоите съученици и съкурсници не се попроменят ще се плесна няколко пъти. Опознай и околните класове, ще намериш голяма част идиоти. Но като цяло си права, в Немската са доста свестните хора, доста повече от огромна част от другите училища. За това доколко учители и тн са "елитни" няма да говоря, защото и да кажа нещо няма да помогне.
    Проблемите на 13-14 годишните не са особено по-различни от тези на 15-16 годишните. И все пак всичко си е и до човека. Просто има някои прекалени идиотщини.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    14-20 Е такава възраст, в която развитието си е строго индивидуално. Проблемите на 14 годишните в голямата си част са проблеми и на 18-годишните. Всеки човек си е уникален и различен, и затова е супер тъпо да се съди по възрастта...
    А тва за елитните учлища е вярно- има олигофрени колкото си искаш, но има и по-сериозни хорица...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Anfield
    Много малко са свестните 14 годишни за да оправдаят болшинството...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Много малко са свестните 14 годишни за да оправдаят болшинството...
    Да ама това не значи,че всички трябва да се слагат под общ знаменател!
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Град
    Anfield
    Е да. И аз това казвам.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Апф...защо ли викаме "пикли " на повечето 13-14 годишни ли? Ами например защото все повече са онези,който на 12-13 си продупчват билетчето,пушат,правят се на газарки и т.н....има хиляди теми (не ебавки) със заглавия от рода "Духах,празни ми се в устата-бременна ли съм??!?" (13-14 автор) или :Абе оня батко се изпразни в мен,мина седмица,да взимам ли тест?" ...... не че и аз не съм била на 13-14 ,но определено не съм била от онези "пикли" ...та ако ти не си такава - евала!Но истината е че си 1 от малкото на тази възраст в днешно време която е така...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    [b][i]Не мисля, че трябва да се засягаш...На 14 съм и нямам притеснения да го кажа, всеки е различен и, ако някоя ***** без капка мозък е писала всякакви тъпизми, това не е мой проблем. Смятам се за достатъчно интелигентна, според възрастта си и не се дразня от това, че някой си е нарекъл 13-14-годишните "лапета" и т.н.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си