- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Velvet Revolver или Guns N' Roses (Axl N' Friends)
можеш ли да разясниш каква изобщо е тази група "Velvet Revolver" и как така лесно я сравняваш с Guns'n'Roses??
Guns n' Roses нямат "нов" състав. Velvet Revoler са съвсем различна група, която има съвсем различно звучене... Коя е по-добрата от двете групи ли? Без да се замислям: Guns n' Roses.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Определено Гънс. Най-малкото защото Велвет имат само един албум, а Гънс пет...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
уффффффф, колко още анкети мислиш да пуснеш за Аксел или Гънс???
Велвет револвър - имат огромна разлика в зву4енето от Гънс, имат и добри некомерсиани песни
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абе момичето ви пита за Гънс В НОВИЯ СИ СЪСТАВ (имат нов състав), който няма нищо общо с предишния(освен вокалиста), и няма още нито един албум...
Аз лично предпочитам Велвет Риволвър... Гънс са били велика група, и са ми любимата по принцип, но новите песни не ме кефят...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Това е сбирщина, която само носи името на великата група. Без Слаш, Мат и Дъф Guns n' Roses не са Guns n' Roses...Първоначално написано от rosskata
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
]Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
ДА ама си го носят името... И си го използват за да рекламират току-виж излезлия до 10 години албум ( не казвам, че няма да е добър, но...няма да е добър)
Затова и казах, че предпочитам Velvet Revolver.. .Несравними са с "истинските" гънс, но са по- добри от "сегашните"...
пфф направо се оляхте вече с тая мания по Гънс.Верно,че са велики,ама чак толкова..бахти и модерните дето станаха..
а иначе-Velvet Revolver..не мога да трая новите Гънс
get off.
Ами не съм чувала новите Гънс и на идея си нямах всъшност ,че има такива... Но ако трябва да сравнявам със старите - Гънс са велики
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ми всъщност доколкото разбрах Velvet Revolver трябва да се сравняват с новите Гънс,ама айде..продължавайте да ги сравнявате със оригиналните..![]()
![]()
мисля,че това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
get off.
Guns n' Roses са много по-добри.........
новите гъъъннсссс,
старитеее гъъъъннсссс,
на аксел у гъзецааааааа,
от тая групичка под всите и форми
по-гей няма..даааммм..няма..
не не..![]()
пффффффф, не разбра ли групата е гей, не става въпрос за сексуалната ориентация на Аксел или на който и да е
моля ти се спри да се занимаваш с неща, от които не разбираш, поне напиши с кои Гънс ги сравняваш, 4е никой не разбра и престанете с тия Гънс, казвам го пак, пи6ат се уж нови теми и вътре има само едни и същи неща, виждам нещо по4ват да прили4ат на Токио хотел![]()
и по темата, не бях разбрала, 4е ги сравняваме с новите, ама при вси4ки слу4аи Велвет риволвър са по-добри за мене
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ще пиша за квото си искааааааммм
![]()
Не мога да разбера, като се почне някоя тема ( независимо каква), иде някой и почва "Ама че сте кухи, аман от такива теми...
КОйт квото го вълнува,ще си пише за него и точка. КОйто не го вълува да не пише и така...
Аз не ходя в темите за сефтето например да им обяснявам колко се повтарят... Като им е интересно да си приказват
А, дона и тя се изцвъка на темата.. Не знам като я използваш тая ехидната физиономийкапо- умна ли се чувстваш...
![]()
Са... Първо по темата. Аз си викам за Гънс, въпреки че ВР са много добри. Но новите парчета на Гънс са супер яки и много ме кефят.
Са... Извън темата. Абе я си затваряйте големите плювалници! Наредили са ми се тука всички супер "брутални" и "страшни" хорица да ми приказват глупости и да си избиват комплексите. Абе я се вижте бе! Насъбрали хиляди мнения и си мислят, че вдъхват страхопочитание в някого. Абе вие не излизате от компютрите, бе. Като сте толкова отворени, що не дойдете да ми кажете нещо на въпреки, че, като гледам, само си приказвате!
Гънс са били комерсиални... Комерсиални ги правятт хората, които ги слушат, без да вникват в текстовете им и знаят само песни като November Rain, Don't Cry и Estranged, а не са и чувала Anything Goes, My World и т.н., в случая - вие.
А за роблемите с темата - еми не пишете! Аз как не пиша, когато пуснете някоя тема за някакъв див кючек! Ходете си друсаите целулитестите задници и не се обаждайте, защото се излагате. Тва е свободен форум, ако искам и за гъза си ще усна тема!
Не ви писна да се пъхате носовете там, където не ви е работа и да се правите на много отворени.
Донна, аз не ти ли казах, че трябва да престанеш да се излагаш????
rosskata,
Бори се ти като прасе с тиква. Никакъв смисъл. Тея им липсва грам мозъчно вещество, за да вържат едно смислено изречение. Кво се занимаваш въобще?
Джени,
Забрави да пуснеш снимка и на Ерин, да не забравяме, че и тя е моделка. Всъшност и тая Кеити. А Савана? Боже мои, а тея само могат да си бият чикии на техни снимки!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хахаха, цензурираха ли те... Кофти лие...Първоначално написано от exploitedteen
@jenny_e,сексуалната ориентация на Аксел не ме интересува ни най-малко и това съвсем не е определящо по въпроса "харесвам ли групата или не" .. И Фреди се е чукал с всичко живо,но е бил гениален музикант.Говорим за групата,че е гей.@alice sw поясни кво исках да кажа.
@rosskata,'земи един тълковен речник и виж кво означава думата "ехиден" .. а доколкото виждам туй личице се счупва от смях,даже сълзи са му потекли.а,и още нещо.аз съм достатъчно умна,за да ме кара някаква емотиконка да се чувствам такава./а тва го сложих..щот така ме кефи/
@ErinEverly,ама стига си писала офф-топици кой колко бил глупав бре дете.ше получиш някой припадък от нерви.слушай си там Гънс и мирясвай.защо всички трябва да ги харесваме?
чакай само да спомена една от твоите причини поради които Аксел е велик-ходи с манекенки?!![]()
на теб май също ще ти трябва речник!ама не са толкова скъпи тия речници,даже втора употреба може да си намерите на някоя сергийка за по 2 лева!"комерсиално" не значи "глупаво".да,музиката на Гънс е комерсиална не заради онези хорица,които слушат само 2 техни песни,а заради всички хора,които ги слушат.И Бийтълс са комерсиални и Куин и Сабат и квото си поискаш .. разбирам,ЯКИте тийнчета като теб говорят на некъв жаргон само защото всички други говорят на него,без да се замислят.."братле,е тва е Е*АТИ КОМЕРСА",айде кажи ми,че не съм права,баф..
+ ЩОМ ТИ МОЖЕШ ДА ПУСНЕШ ТЕМА ЗА ГЪЗА СИ И АЗ МОГА ДА СЕ ИЗКАЗВАМ КАКТО СИ ИСКАМ И ДАЖЕ МОГА ДА ПУСНА ТЕМА "ГЪНС СМЪРДЯТ ОТДАЛЕЧЕ" И ТИ НЯЯШ ПРАВО ДА МИ КАЖЕШ НИЩО.ЦЕПИШ?
А за излагането..първо ти на мен нищо не можеш да ми кажеш.
Второ,аз ще се оправям с тоя проблем с излагането.Аз се излагам както искам и където искам и ти няма да ми кажеш къде да се излагам.
Само се чудя защо си се загрижила толкова за МОЕТО излагане,след като съм просто някакво безмозъчно.Май по-скоро си се загрижила за ИЗЛАГАНЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ГЪНС.
Да видим..защо хората тачат толкова Гънс?!
Една от по-късните и поносими група в рок'енд'рол-а.
Типичен олдскуул рок,немодерен.Глътка свеж въздух било.
Ок.Харесвайте си ги.Моето мнение-Аксел не може да пее,
Слаш е добър китарист,но има и по-добри от него,а и всеки знае,че една птичка пролет не прави.Оттам нататък,една мегаизвестна балада с отвратителен край и няколко зареждащи песнички на нивото на групи като Cheap Trick ПРИМЕРНО.
Защо още?
Щото Аксел е секси,
а Слаш е още по-секси.
И щот' пеят за лУбов.
И щот си купуват сценичните дрешки
от магазин за олдскуул рокендрол старс.![]()
Нее..не,не ми говорете.
@alice sw
@exploitedteen
да живей добрия стар сиренясал рок'енд'рол!![]()
Axl не може да пееа ти не можеш да мислиш явно. И такова нещо като "ИЗЛАГАНЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ГЪНС" не съществува. Това че има хора като теб, които не приемат нещата, които са различни (като пеенето на Axl, защото гласът му е мн специфичен) не означава, че Guns се излагат или че "ГЪНС СМЪРДЯТ ОТДАЛЕЧЕ"
Не отричам,че гласът му е СПЕЦИФИЧЕН.
Между другото много интересна и внимателно подбрана думичка.
Ти случайно да си чувала,че почти всеки един вокал в рокендрол-а
има СПЕЦИФИЧЕН глас?!Но това,че гласът на Аксел е такъв все още не означава,че може да пее.Е,нали е секси и се врътка готино у лево и у десно по сцената.Пък и готини дрешки,кво повече ти тряя.Ако Шакира беше малко по-мъжествена,новата й песен моеше да мине за Гънс.И такиа разбирачи кат тебе няяше и да се усетят хаХАа.
Аз не претендирам,че разбирам,но няма никоя дребна лигла да ми каже,че не мога да мисля,защото не харесвам неква си група.гат ит?а тааа секси мааа фака на аватара ти ако я фана ше я чукам бясно..
![]()