- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq?
edna ve4er v diskotekata bqh s moita preatelka.tq iska6e da me izpita kato pratila neina priatelka da me prelasti.izlenahme vunka nasame po predlog 4e moita priatelka shte me 4aka vunka,no neq e nqma6e,tq trugna da me pregryshta kato mi kaza che e bilo stodeno,a az e otblusnah posle trugna da me celuva ,az bqh pinal malko ,i pod deistvieto na alkoholo se podadoh.Sled tova vlenah v diskotekata i kazah na priatelkata mi kakvo e stanalo bez da i kazvam 4e sam q celunal.Tq otide da govori s neq na same sled tova doide pri men i mi kaza 4e tq e naglasila si4ko i za da e proveri .i 4e znae 4e sam e celunal ,az zapo4nah da otri4am,4e tova ne e verno,mnogo vreme razgovarqhme no az ne si priznah i prodaljavah da otri4am.neinata preatelka purvona4alno kaza 4e s1m e celunal a posle kaza 4e celuvkata e bila malka az vse o6te otri4ah.znam 4e tq mn. me obi4a i v momenta e ob1rkana bih iskal da me s1vetvate kakvo da napravq da si priznaq ili ne
Кажи на приятелката си, че просто онази другата си е долужила устните до твоите и ти си я отблъснал с малко закъснение, щото си бил леко пийнал...Обясни й, че я обичаш, купи й някакъв букет или нещо такова и ще разбере, че си я обичаш и ще е по-спокойна!![]()
Що за приятелка ти е тази, която иска да те изпробва?Значи ти няма доверие. Замисли се, дали си струва да си с такъв човек, който те подлага на 'изпитания'
![]()
kaji na priqtelkata ti da spre da se symnqva v tebe 6toto nakraq ve4e 6te ima povod
ами тва което е направила приятелката ти е мн тъпо според мен ... какъв е смисъла да те изпитва така...кажи й че си я целунал,но е било под въздействието на алкохола и направи всичко възможно да разбере че това което е направила е нямало никакъв симисъл защото докоазва че ти няма доверие...успех![]()
Дам мноооого те обича,а ти няма доверие.Това е лично мое мнение.Просто тези "проверки", като обичаш някой са излишни и не ги правиш.
Въпроса е кой на кого трябва да се сърди ... смятам че и ти имаш право донякъде да й бъдеш сърдит ... иди при нея и говори с нея първо за доверието, което ти дава, а след това за случката ... тия неща са подли ... помисли си наистина колко те обича ...
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Е*ати психясалите хора има на тоя свят...кви са тия проверки![]()
егати приятелката дето имаш...сори ама щом ти прави проверки-първото което е че ти няма доверие....или пък е несигурна в себе си...смятам че не тя трябва да ти е сърдита...е може би малко..ноо и ти на нея защото се съмнява в тебе...поговори с нея...обясни и как стоят нещата..пък тя ако иска да ти вярва...аз направих грешката да се осъмня в приятеля ми...без да съм сигурна...и от това го заболя...а въобще не беше направил нищо...
поговорете и се изяснете...кажи и че си бил пиинал и не си искал така да стане...покажи и че може да ти вярва за всичко както до сега...постъпката и е много глупава...детска и не е трябвало да го прави...ае дано се оправите...щото тва са глупости...да ти прави проверки..
![]()
Пфф няма ти доверие!Тогава защо се занимаваш с нея?!?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ami spored men e po dobre da i kaje6 istinata,za6toto kolkoto pove4e q luje6,tolkova po zle za teb!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?