- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Италиянско огледало
искам да попитам каква е тази поза Италиянско огледало..Значи да не кажете потърси в търсачките преди известно време търсих, но намерих само магазини за огледала и италиянски пицарии...в кама сутра също нищо не намерих..хмм..може и да е някаква поза която знам де,ама да не знам че така се казва...хмм..![]()
pitai toq,ot koito si q 4ula da ti q obqsni.![]()
чела съм го..на много места съм го срещала като понятие, но никъде нямаше обяснение или картинкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Правилно се пише - "ИталиАнско огледало"![]()
А самата поза представлява ето това![]()
http://www.sexualpositionsfree.com/chanposakait.html![]()
Това и преведено от английски и по изглед си е "италиански полилей" братче!
Експерти...дам, но респект за това че не ми направи заядливо забележката, а просто ме поправи и ми каза как се пише.Също и ми отговори на въпроса, направил си е труда да намери линк-а, защото съм сигурна, че не помни всяка страничка и подстраничка на изуст![]()
Ето позата която търсиш:
http://www.sexualpositionsfree.com/chanposakait.html
Не бях видял я е дал някой. Извинявам се.Първоначално написано от Kulio Gangstera
А за авторката...в гугъла беше втория линк който отворих !
хаха..не не никав кривак не ми го е набивалПървоначално написано от Kulio Gangstera
просто защитавам възгледите и интересите си... 2 fast 2 furious
той не говореше за тебеПървоначално написано от malka_sladuranka
но е добре, че си каза
спокойни сме
Ами много е просто! Купуваш си едно ГОЛЯМО и СТАБИЛНО огледало от Италия (или полилей , което ти излиза на сметка) и ако си взела огледалото приятелят ти те натиска на него. Може в легнало и право състояние. А ако вземеш полилея - увисваш се от него и приятелят ти се мъчи да ти го вкара докат висиш , ако той успее значи е магьосник!![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
хах,като търсиш изображения в гугъла и там я има![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
секс пред огледалото на запалени свещи