.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 258
    Manekenkata92
    Guest

S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu

V tezi jegi stra6no mi dopada da hodq po toz na4in. Cqlata po4ivka na Kiten izkarah taka a i v grada si go pozvolqvam no dosta po rqdko. Vie obi4ate li da se noste po tozi na4in. Imam predvid kakto ve4e nabelqzanata tema za ili bez sutien. Da li e uda4no i normalno v tezi gore6tini da ne se nosi nikakvo belio pod vryhnite drehi. Po tozi vapros imah spor s maika si. Ne 4e ne trqbvalo, a 4e sam prekaleno malka za tva, makar i da ne spodelqm mnenieto i, a i samata tq vyprteki 4e e na 36 si go pozvolqva.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ti normalna li si?

Голям фен
    К*рва!А и късата пола връхна дреха ли е???

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    hahhahaha
    бати извратеното семейство
    ммм
    според мен носенето на бельо е най-малкото наложително,и от хигиенна гледна точка и от естетична
    гр
    сядаш някъде(с изивинение)по путка
    навява на болести разни
    и по-добре се носи само по-бельо,отколкото без него,ама с дрехи

и тази тема е бъзик

Мега фен Аватара на koalka
    Това ми се струва доста курвенско.Къса пола и без гащи.Ако ти е топло едно бельо няма да те охлади,ако не го носиш.

Повече от фен
    Град
    House Music Island

Re: S kysa poli4ka i bez bikini ot dolu

Цитирай Първоначално написано от Manekenkata92
    V tezi jegi stra6no mi dopada da hodq po toz na4in. Cqlata po4ivka na Kiten izkarah taka a i v grada si go pozvolqvam no dosta po rqdko. Vie obi4ate li da se noste po tozi na4in. Imam predvid kakto ve4e nabelqzanata tema za ili bez sutien. Da li e uda4no i normalno v tezi gore6tini da ne se nosi nikakvo belio pod vryhnite drehi. Po tozi vapros imah spor s maika si. Ne 4e ne trqbvalo, a 4e sam prekaleno malka za tva, makar i da ne spodelqm mnenieto i, a i samata tq vyprteki 4e e na 36 si go pozvolqva.
    дучичке лошо няма , ма да не пускаш после теми "наведох се ва си вържа връзката на обувката и един пиян чичко ми го центрова директно".....аз не мога да приема да ходиш с КЪСА ПОЛА без бельо...с панталон е друго, но това е все едно да си ходиш по гола путка из центъра и показва не само, че ти е жега, ами ниска култура, майкати е напълно права.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Manekenkata92
    Guest
    E da maika mi si go pozvolqva tova s pantalon az se kefa oba4e i kato sym s pola, a i biv6iq mi mnoo nastoqva6e taka minaloto lqto kato izlizah s nego i na men mi se haresa. Ne mislq 4e e kurvensko osobeno, a i polata ne e edna pedq kysa a malko nad kolqnoto se pak

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    E da maika mi si go pozvolqva tova s pantalon az se kefa oba4e i kato sym s pola, a i biv6iq mi mnoo nastoqva6e taka minaloto lqto kato izlizah s nego i na men mi se haresa. Ne mislq 4e e kurvensko osobeno, a i polata ne e edna pedq kysa a malko nad kolqnoto se pak
    нас ли убеждаваш или себе си....
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

tva e dosta kurvensko!
    JiVeI Za DeNq,ZaShToTo UtRe MoJe Da Ne DoIdE,a VcHeRa Da Ne Se VaRnE!!!!!

Guest
    govori za fizi4eska i duhovna osvobodenost, ni6to ob6to s "kurvensko"

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

ебати духовната освободеност е да си размяташ наляво-надясно путката

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    NC i ako duhne malko vetrec i polata slu4aino ti se vdigne v centara ko 6i stane ?!

Guest
    krasiva gledka

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sophie

Вие така или иначе си ги размятате...
    Въпросът е кой ги вижда.
    Животът е БРЯГ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager

Въпросът е кой ги вижда.
    mnogo to4no kazano!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    abre stiga vikahte na momi4eto seki si reshava kak da si se obli4a i kak da hodi vqrno 4e ne e mnoo dobre da hodish po putka iz centara kakto se kazva ama na nqkoi im e kef ....

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager

Въпросът е кой ги вижда.
    Айде полека с изказванията и ако обичаш недей да слагаш общ знаменател на всички и не ме сравнявай косвено с няква пикла на 14 години, дето и аз не знам кво цели да докаже или покаже с такова поведение....относно мойта путка - нея първо не съм тръгнала да я давам на показ пред целия град и второ единственият човек, пред който я развявам, е на светлинни години от разни момченца дет осамо се чудат на коя да го сложат.

Guest
    единственият човек, пред който я развявам, е на светлинни години от разни момченца дет осамо се чудат на коя да го сложат.

iska6 da kaje6 4e e na 45 godini li?

mai si pada6 po golemi4ki =D>

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    абе я стига с тея простотии!темата е тъпа!само взехте да се заяждате!какъв е смисъла да се продължава?!Без бельо из центъра е*а ти смотаната работа...иди на магистралата и там ще си те харесват всички!
    OMG [-o<

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    единственият човек, пред който я развявам, е на светлинни години от разни момченца дет осамо се чудат на коя да го сложат.

iska6 da kaje6 4e e na 45 godini li?

mai si pada6 po golemi4ki =D>

не на 18 е и мраза дори мисълта за връзка между момиче и дъртак. Изразът на светлинни години значи, че мисленото му не е толкова ограничено като твойто например, за което съдя по логиката ти. Освен тва той не е с мен само за да ме чука, като болшинството момчета в teen възраст.

Guest
    и болшинството над теен възраст искат само да чукат

Мега фен Аватара на machoka
    и болшинството над теен възраст искат само да чукат
    по-скоро обратното.. болшинството от тийн вързрастта

Инак на авторката ще кажа, че майка и е права Не е подходящо, най-малкото заради възрастта. Ще издържиш и с бельо

Manekenkata92
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    абе я стига с тея простотии!темата е тъпа!само взехте да се заяждате!какъв е смисъла да се продължава?!Без бельо из центъра е*а ти смотаната работа...иди на магистралата и там ще си те харесват всички!
    OMG [-o<
    ne go pravq za da me haresva nqkogo ili vsi4ki i ne stradam ot podobni terzaniq da li nqkoi 6te me haresa. obojateli bol!
    prosto taka mi e udobno i prakti4no, a tova 4e 4ast ot horata kato vas go smqtat za ne6to po6lo e va6 si problem. s tova pensionersko mislene dale4 nqma da stignete!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    i ti dalech nema da stignesh devoiche ... nai-mnogo do ginekolog

Yupeeee !

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    OMG [-o<
    ne go pravq za da me haresva nqkogo ili vsi4ki i ne stradam ot podobni terzaniq da li nqkoi 6te me haresa. obojateli bol!
    prosto taka mi e udobno i prakti4no, a tova 4e 4ast ot horata kato vas go smqtat za ne6to po6lo e va6 si problem. s tova pensionersko mislene dale4 nqma da stignete!

Е с тва вача ма приби. Едно е да си разкрепостен, друго е да не чувстваш притеснение да ходиш полу-гол. Ша ма извиняваш, само че не можeш да кажеш на тези, които имат известни задръжки, че са ПЕНСИОНЕРИ. Айде набори и наборки да потегляме към гробищата. Де що живо има в тоз форум над 8 клас да се мащаме, че младото поколение ни измества вече с голи путчици и секс на първа среща...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си