- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eminem_Presents_The_Re-Up
Кефи ли ви новият албум на ЕминемИ коя песен най-много?
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
DA.MNOGO E QK.VSI4KI PESNI SA GOTINI
JiveI jivotA sI s KEf,zA6tot0 s keF sI napravEN
Е намери кой да питаш мнооооооооо ясно 4е ме кефи мене ако не ме кефеше то кой ша го кефи
Mnogo qsno 4e me kefqt!![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Eми не съм го чула, но тая песен дето я въртят по МТВ не ме кефи.Вече не слушам хип-хоп.Иначе преди ми беше любимец,имам му всички албуми в нас.
Не ми допада..Ама грам..
Единствената хубава песен в този албум е "No Apologies". Всичко друго е просто без коментар. Аи половината албум Еминем го няма изобщо, защо тогава се използва името на Еминем?
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
В този албум единствената хубава песен е No Apologies.Откакто 50Cent са появи EMINEM си смени стила.Зе да става гангстер.Последните песни на еминем са пулна простития
Ми не съм го слушал, нямам и намерение де![]()
Кефя се на Еминем, ама чак да му дърпам албуми...
А и доколкото знам албума не е само негов, ами е сборен![]()
А да и тая песен, която у пускат по тв-то не ме кефи.
хъхъ..
No Apologies според мен е най-скучната песен в албума му. Влюбена съм в песента му с 50 cent, Lloyd Banks & Cashis, дефакто you don't know![]()
![]()
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ne sum mu fenka,ot noviq album ne sum go slushala celiq no pesenta mu s 50 cent-You don`t know mi haresva![]()
Албума е направен с цел да представи новите звезди или нещо такова прочетох някъде![]()
а иначе Еминем е правил много по-качествени албуми !!!
R.I.P. BIG PROOF vinagi 6te te pomnim !!!
Съгласна съм.Първоначално написано от Мo6no
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...