Значи...дори незнам как да започна темата...както и да е,ще напиша нещо като за начало....
Да почнем съвсееем от началото....преди няколко месеца,по стечение на обстоятелствата,разни случки и много мислене осъзнах...че съм би сексуална....от тогава насам имам няколко връзки с момичета...ходила съм и с момчета разбира се....и сега съм в една много кофти ситуация....
Значи влюбена съм (много,ама наистина много) в едно момче....което обаче е на доста разстояние от мен...но това не ми пречи да го обичам.Проблема идва от това,че има едно момиче,което всеедно "се бърка" между нас,макар че и аз играя важна роля в това "намесване"....тоест и аз имам вина...а и на всичкото отгоре преди време имах връзка с това момиче и тя също много ми харесва,аз я харесвам,тя ме харесва........Сега съм в следната ситуация:
Аз съм влюбена в момчето,ужасно много харесвам момичето и си нямам никаква представа какво да правя.....объркана съм....няма с кой да поговоря...вие сте последната ми надежда,моля ви,дайте ми какъвто и да е съвет.И не ми пиште глупости,че ми дойде до гуша!!!