- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Whitesnake - тениска
абе хора, някой има ли идея къде може да се анмери тениска на Whitesnake?![]()
Да, има си специализирани магазини, които продават такива тениски.
Провери в ОЧЗ, намира се на ул. "Три уши" №3. Малко зад съдебната палата се пада.
Виж още в Subway Shop, намира се в подлеза на НДК, като слезеш от трамвай 9 при музея, абе близо до Double Vision. Там съм абсолютно сигурен, че има.
Обикновено най-често срещаната такава тениска е с обложката на Lovehunter. Поне аз други не съм виждал.
Успех с намирането и весели празници.![]()
![]()
Ми...потърси по по-специализираните магазини...хъм сега се сещам че гледах тениски на групата в "Subway"....Ама за София ли става въпрос?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Е, там де.Първоначално написано от Joey Tempest
![]()
a тениска на Crowfish по тея магазини, които сте изброили, среща ли се?)
poprincip az v subway-q namiram kakvoto mi trqbva...
na whitesnake osven love hunter-a ima o6te 2-Whitesnake albuma 87 no e malak razmer i 81va-Come n` get it![]()
ina4e
jenny_e evala za guns![]()
Не съм срещал тениски на БГ групи там. Те въобще Crowfish имат ли линия тениски?Първоначално написано от 1921
mislq 4e nqmatПървоначално написано от Joey Tempest
Има 2-3 които гледах тез дни, но тук в стз. Има и кърпа за главаПървоначално написано от jenny_e
Мисля че в метълския над магазин "На тъмно" в Стра загораПървоначално написано от RedChil
Мисля че само една има
Предполагам че е и на `e i awtora move da potyrsi tam, no mej ne sym wivdal![]()
Предполагам, че ще са около 10-15тина лева. Максимум 20. (зависи от размера ест)
e ima est. li4no az kato fen imam nqkolkoПървоначално написано от jenny_e
v Subway v podleza na NDK 6te nameri6 kakvoto ti trqbva
ima na Apettite-a i po novi4kiq brownstone(4erepa)
a ako ima6 kasmet 6te vidi6 i pi6tacite
wind_of_change89 tva mi e skype-a seki fen e dobre do6ul![]()
Ами има един магази на ... хм.. момент да видим на картата![]()
Мисля, че трябва да я някъде на ъгъла Христо Ботев и Неофит Рилски или на една пряка преди, или след Рилски![]()
Там даже правят и по поръчка, ако нещо няма.
Don't hate me, I'm just blind.
Айде и тук да го каза: 8 лева саПървоначално написано от jenny_e
[quote="duff"]Първоначално написано от jenny_e
=D>
Какво значение има размера? (в този случай де)Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
Зависи от качеството и популярността
В Танграта са по 10 лева всички тениски,сякви размери на сякви групи.Магазина се намира на ул.Узунджовска No8
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
там продавачът едва ли не ме изгони, защото му занесох списък с 4-5 групи, чиито фанелки искам и го питах за по-малки размери.Първоначално написано от Tyler D.
http://metal.best.bg/v2/mmap.php?id=207&city=sofia
ето тук са дадени всички метъл шопове(а и кръчми) в страната.
Хич не са всички! Метъл шоповете липсват, пък за кръчми да не говорим!Първоначално написано от abstraction
А ние имаме идеа да вземем GPS точки от кръчмите в страната, но на много малко сме вземи засега![]()
v subway v podleza na NDK v sofia imaПървоначално написано от RedChil
![]()
http://gnr.netcentrixllc.com/zoom.as...IC=7500054&i=1 тази блузка дали я има и в бг? плс кажете да [-o<
Щампата даПървоначално написано от jenny_e
![]()
Само във Варна - www.area51club.tkПървоначално написано от 1921
RedChil ако видиш на Agnostic в subway драсни едно ЛС.
zdraveite ot skoro sum v sofiq i iskam da vi popitam kude to4no v podleza na ndk se namira double vision?blagodarq vi predvaritelno!