.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас

ot avtora

Mnogo blagodarq na vsi4ki,koito uvajiha moqta tema ...i razkazaha za svoite liubovni prejivqvaniq prez 2006 godina...a za novata 2007 god. vi pojelavam mnogo liubov,usmivki,celuvki i pregrydki ..i..umnata..
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Фен
    Град
    Grenland
    Оставих изискванията на родителите си за "добра партия" настрана,оставих предопалагаемия "правилен" богат,хубав,свестен.....Бях и съм с човека,когото обичам и винаги съм обичала.Минахме през тригодишен ад,докато успеем да се намерим и да бъдем заедно.Открих какво е любовта,и че колкото и изстрадана да е,тя пак просъществува.Имам да извървя още много път,докато стигна до пълното удовлетворение,но за тази година,най-щастливата от доста насам се събрах с любовта на живота ми,започнах работа,доказах на всички подценявали ме,че съм нещо повече и съм щастлива!

asdasdasd123
    Guest
    За мен 2006 година е година в която единственото за което ще се сещам е че се разделихме с моята приятелка (с която ходихме 1 год и 4 месеца) преди няколко дена. Явно това ми беше подарака за коледа и нова година. Аз още я обичам, но едва ли нещо ще се промени.

Весели празници на всички

2006 za men be6e nai-hubavata i uspe6na godina.Estestveno vinagi si ima problemi.Vliubih se ,razliubih se.Za liubovite mi nqma ni6to interesno.No prez 2006 az osyznah koi sa mi istinskite priqteli,namerih stra6no mnogo drugi priqteli.Razbrah kakvo iskam ot jivota.Nau4ih se da byda silna,da ne pro6tavam lesno,da obi4am silno.Vliuboh se v edno mom4e,za men tova naistina be6e ne6to,koeto ne bqh izpitvala nikoga predi.Razbrah kakvo e istinskoto zna4enie za liubovta.Razbrah kakvo naistina e da si vliuben.No prez tazi godina razbrah kakvo e i da ima6 istinski priqteli,hora na koito moje6 da raz4ita6.Razbrah,4e ne vsi4ko e tolkova trudno,4e ako ima6 jelanie za ne6to ima i na4in.Razbrah,4e priqtlite mi naistina me obi4at,4e i az gi obi4am stra6no mnogo.Jiveite si jivota,ima vreme da mislite za trudnostite i za byde6teto.Obi4aite se.Bydete 6tastlivi.VESELA KOLEDA I 6TASTLIVA NOVA GODINA NA VSI4KI.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Повече от фен
    Грешка след грешка, удар след удар, разочарование след разочарование... Но това е живота Като цяло не особено добра година, но поне успях да осъзная кои са най-важните хора в живота ми...

Дано 2007-ма донесе на всички ни повече положителни емоции Весели празници на всички, а, както каза някой по-горе, и умната

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    амииии да,общо взето и аз като другите - удар след удар,грешка след грешка..
    в началото на 2006 скъсах с човека,когото обичах безумно много,заради една негова глупава грешка..така и не можах да му простя..
    след това се появи човек,който ми помогна да се 'изправя' и да продължа напред,но аз го нараних.. може би несъзнателно,незнам,но просто чувствах,че той не е за мен..
    след това имах 1-2 незначителни връзки,които само ми доказаха,че има много,много малко свястни хора..
    ии някъде към края на 2006 се появи човек,който не е просто момче - нещо много по-специално.. обичам го и съм сигурно в това,той е едно от малките изключения според мен.. или поне така се надявам..

И в крайна сметка през 2006 година научих много неща..
    Научих,че не трябва да се доверявам толко лесно на хората.
    Научих,че след всички трудности и препядствия,които преодолявам,ставам все по-силна..
    Научих,че за да оцеляваш трябва да не ти пука чак толкова много..
    Научих,че не всичко мога да прощавам
    Научих, че дори и най-добрите ти приятели могат да се окажат врагове в даден момент..

Надявам се 2007 да е една успешна,изпълнена с много любов и усмивки година Пожелавам го на всички!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

хммм 2006 беше наистина интересна година. Сега когато е време за равносметка разбирам колко съм се променила и колко грешки съм направила в стремежа си да бъда това което никога не съм била. Флиртове имаше много, нараних много хора с безразличието и студеното си отношение. Любовта можеби за пореден път се опитва да влезе в сърцето ми и то с най-неподходящия човек, какво ще стане не се знае, само се надявам през 2007 щастливите моменти да са повече от тъжните и грешките спрямо любимите хора да са по-малко.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хм...През 2006 наистина се влюбих.Но едва към края на годината осъзнах, че той е пълен простак и не заслужава никое момиче.Иначе имаше и други, но никой не беше като него.Сега като гледам обективно на нещата осъзнавам, че не е нищо особено.Разбира се имаше и много други.2006 ми показа, че мога да бъда харесвана.Получих признания от хора, от които не съм очаквала подобни неща.Сега на финала на годината осъзнавам, че и тази година завърших с точно 0 сериозни връзки.
    В личен план претърпях прекалено много метаморфози.Това ми костваше приятели, но щом сега те ме отричат, разбирам, че не са били истински.Сега, в края на годината съм тотално различна от пролетта или пък лятото.Радвам се, че до мен останаха достойни хора, които не се влият от музика, стил на обличане, начин на изразяване на личността и типаж на мислене.Това за мен са истинските приятели и съм горда, че ги имам.
    Ще запомня 2006 и с радостта около брат ми.За една година той порасна невъобразимо много и истински го обичам.Искам да продължава да расте все така палав и малко по-послушен.
    За 2007 си пожелавам безавариино влизане в ЕС, без излишни кризи и суета.Колкото и да не вярвам, се надявам наистина положението в страната да подобри/но не виждам как/.В личен план си пожелавам да намеря човека, който ще ме обича, уважава и цени, както и аз него
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    София
    2006 беше прекрасна година за мен! Разбира се, като се абстрахирам от гадните преживявания, но хубавите бяха доста повече, по-важни и успяха да компенсират неприятните неща. Влюбих се, обикнах едно момче с цялото си сърце и бях и все още съм щастлива, че и той ми показа, че ме обича. За сметка на това загубих много приятели. Но пък намерих нови. Изобщо, всяко лошо нещо си имаше еквивалент с нещо добро, така че няма за какво да се оплаквам.

2006

Taz godi6nata mi lubov q sra6tanh v Zatvora ( bif6iq ) na grada . tova be6e nai romaniti4noto ne6to koeto sam izjivqvala
    Mrazq reda i 4akam smyrtta !
    www.steelf.aha.bg

nai posle sre6tnah lubovta na jivota mi malko problemno e oba4e razstoqnieto no i tova skoro 6te se promeni
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Guest
    ммм през 2006-та изживях много красива любов (ако мога да я нарека любов).. В най-сладкия й вариянт: забранената. Тайничко ходех с едно момче, с което всяка вечер се виждахме - аз у тях или пък той у нас.. беше просто неветоятно. През деня се правехме, че сме приятели и всички от компанията се заблудиха... Беше много сладко - като ходехме цялата тайфа някъде, постоянно си крадяхме малки срещи... Например, когато бяхме на дискотека моя ходеше "до колата да си вземе блузата", а минутки след него аз отивах до "магазина - да си купя дъвки".. Леле, беше адски яко, липсват ми тези гнусни опашати лъжи ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си