- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Story oF the year-razkajete
Мразя 2006...беше най-щастливата и най-тъжна в живота ми..
беше годината през която бяхме неразделни с гаджето ми...бяхме преживяли толкова много мъка..болка..докато пораснем и осъзнаем че не можем 1 без друг..
През годината загубих мн и спечелих много..
загубих и най-добрия си приятел...за което никога няма да си простя...имах леко привличане към него..не ме съдете..след което той ми каза че е влюбен в мен...разделих се временно със гаджето ми...но така и не успях да събера смелост да разваля градената с години връзка...най-добрия ми приятел,не можа да ми прости за това..и..стовари цялата си злоба в/у мен..в момента в който осъзнах че съм влюбена в него..нарече ме лицемерка,лъжкиня ивс възможно...и ме изтри от живота си...след седмица вече ходеше с момиче,в което казваше че е лудо влюбен... сега пак съм със моето мило момче...от което също мн съм страдала,но осъзнах че може би направих правилния избор..сърцето ми няма как повече да понесе..но..поне запазих любовта-онази истинската и неповторимата...най-добрия ми приятел мн ми липсва..но пък за това вече по-малко ме боли,отново я има онази страст със приятеля ми...
научих мн,разбрах коя съм и какво искам...сега търся само как ще го постигна...пораснах...искрен но се моля следващата година да е изпълнена с мн повече усмивки и никакви загуби..на хора който...обичам или държа.
Обичам те Mili4uk {P} Prosti mi za vseki moment v koito si stradal zaradi men po 1 ili dryga pri4ina tazi godina..
2 т. от правилника. Бан на профил