Хмм..с какво ще запомня тази година ли...с много мъка и с много щастие...единствено тази година разбрах какво е да си истински щастлив и какво е да умираш от мъка...тази година за първи път разбрах какво е да обичаш истински, но това ме нарани толкова много дори не мога да опиша колко...и точно когато си живеех на седмото небе летях по облаците и никой не можеше да помръчи щастието човека когото обичам ми каза че не може да сподели чувствата ми и че никога не е можел да ги сподели(това се случи преди 5-6 дена)той иска да го забравя а аз не мога той иска да го забравя но прави какво ли не в смисъл неща които не показват какво иска той - продължава да ме целува да ме прегръща а аз дори не мога да се одтръпна само защото го обичам и макар после да не мога да си обясня постъпката му желая тази целувка за да бъда поне за един миг щастлива...пожелавам си следващата година всичко да се оправи и си пожелавам много повече щастие и много по малко мъки и нещастие пожелавам си още да съм с точно това момче и той да ме обикне и да не ме наранява повече...НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ да изпита това което аз изпитах тази година - мъката и нараняването от най-любимия човек...дано 2007 донесе на всички ни повече хубави мигове и да се запомни с повече щастие... [-o< [-o< [-o<