.

Виж резултатите на анкетата: Често ли се карат ваще!!!

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 26,67%
  • Не

10 13,33%
  • Рядко

29 38,67%
  • Често

16 21,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!

Родители - проблеми !

Умръзна ми родителите ми да се карат...... Писна ми от всичко, най-вече от даскалите..... Умръзна ми да се карат наще..... Въобще искам да си намеря една девойка, която да е до мен в такива гадни моменти!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Родители - проблеми !

Е ти пък, споко ве, не се предавай толкова лесно, ако са ти е писнало от
    всичко как ще я караш за напред? То истинския ти живот тепърва започва, това е само загрявка.... Не пречи на даскалите и учи горе долу за да замазваш положението, ако не друго и няма да имаш проблеми с тях, пък за родителите...едва ли нещо можеш да направиш...давай малко по- ведро!

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    по морето

oo s maika mi za 5 min. 25 pati shte se sdjafkame.. ne moim da sedim na edno mqsto

super gadno e... opitva se za vsichko da mi darji smetka ama neshto naposledak ne se spravq dobre (ahahahhahaha)

ми аз живея само с майка ми общо взето не се караме мн
    напоследък се опитва мн да ме командва се 1 съм на 5годинки но аз спокойно и обяснявам че така не може ..... иначе с нея сме си супер фр
    f*ck off!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми и аз се карам постоянно с наще...ама вече не ми прави голямо впечатление.Какво да правим...трудна възраст
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Ми и аз се карам постоянно с наще...ама вече не ми прави голямо впечатление.Какво да правим...трудна възраст

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    С майка ми се карам постоянно, с баща ми почти никога. Ама...майки
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    oo s maika mi za 5 min. 25 pati shte se sdjafkame.. ne moim da sedim na edno mqsto

super gadno e... opitva se za vsichko da mi darji smetka ama neshto naposledak ne se spravq dobre (ahahahhahaha)
    ама мойта се справя добре всеки път
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    С майка ми се карам постоянно, с баща ми почти никога. Ама...майки
    ii az sum taka..

Повече от фен
    ебати тъпо формулираната анкета... като питаш често ли се караш с ваще то значи че често=да а рядко=не => няма смисъл да слагаш и 4те

И с двамата се караме за някакви абсолютни супер тъпи глупости...писна ми направо. Защо не съм си била измила чинията.. защо не съм си събула обувките...защо бла...защо бла-бла.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Много ясно че се караме.За всичко се караме.За всяка дреболия трябва да има скандал

Голям фен
    Мноо се карам с нашите, но не заради мизериите, които аз правя, а заради тези, които те правят... Докъде е стигнал светът...

Ето баща ми например - културен, интелигентен човек, какво му стана не знам, но от година-две спря да зачита каквато и да е логика, вечно той е правият, другите са му виновни, смята конструктивната критика за обида. С майка ми поне можем да водим свястна дискусия, но на нея пък й се насъбира и веднъж на месец-два изпада в адската истерия...

Абе, моите родители > вашите.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Преди се караха. Но от 5 месеца баща ми не говори на майка ми. Ужас е. Аз трябва да стоя на 2 фронта...Добре, че сега на Коледа каним доста гости и не сме си само ние, защото е много тъпо когато седнем да вечеряме и трябва да говоря с 1 от двамата, но не говорим заедно 3-мата Коледа е уж семеен празник...пък мойто семействоо....без коментар....

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Голям фен
    ний пък с мойто майче не се караме толкос преди повечко се карахме ама ся гледам да не се ядосвам ...е се се намира понякога за какво да спорим ...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аа...под често ли се карат ваще мисля, че се има предвид дали те двамата се карат често.
    Ами наще както всяко семейство се карат понякога и аз се карам с тях...нормално
    хъхъ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    С майка ми постоянно сме в спор /ест съвсем малки.../... и то почти винаги за съвсем дребни неща, но...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Емии наще преди да се разделят мн ми се караха особено като разбраха че пуша не само цигари ии баща мии напрао полудя и не спираше да ми се кара...майка ми па винаги ме е разбирала ама са като се разделиха и баща ми стана по-печен ии вече нищо не ми казва
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Zawisi ot situaciqta..No glasuwah Da ..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ами те винаги си повишават тон, но не винаги за сериозни неща
    няма любов

Град
    У дома пред компютъра
    Постоянно се караме.С майка ми на ден по няколко пъти, с баща ми по рядко, защото е на работа.Ако си беше у дома, щях да ям бой, защото той ще ми се ядоса и...Иначе повече ме е яд на баща ми отколкото на майка ми.Естествено първото място печелят тъпите даскалки.

Хммм...меко казано би било да кажа 4е постоянно се караме.. то не е постоянно а всяка минута за най разли4ни глупости...И то дори не е караница за6тото те ми кре6тят ж пове4ето слу4аи се сдурйам и не казвам ни6то т.е. смао мъл4а а опитам ли се да кайа не6то в моя за6тита или да се възпротивя се по4ва. ти кфо си мисли6 каде се намира6 как смее6 да го държи6 този тон мнооооого пъти сам си мислела 4е така не се живее но уви явно се живее (6том сам жива до сега )

с маика ми е малко по лесно не за6тото е по блакослконна а за6тото винаги дава направо и после не тъи злоба ... а докато ба6та ми..леле тоя 4овек само с две думи може да ме извади от равновесие направо ми вдига кръвното......все пак се надявам 4е някой ден 6те престанат ..или поне 6те се изнеса, но маи има доста време до тогава

Голям фен
    неможе винаги всичко да е наред навсякъде понякога има разправии но и аз не се давам

maika mi postoqnno mi se kara.. shto sum usilila muzikata shto ne sum si iz4istila staqta bashta mi ne e takuv.. toi kato kaje neshto se izpulnqva i ne se stiga do tam da mi se kara

честно казано с наще се карам доста рядко,но скараме ли се нещата стават напечени
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си