- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кво е тва "Emo"
Епа не виждаш ли?!Под гъзъ са!Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Има една тема във "Музика и ТВ"
там си говориме за тия... паразити...
Емотата са зле, ама всеки с лудостите си. И не, ние сме най-яки ахахахаха![]()
Я дайте линкчета към такъв вид песни...че на мен нищо не ми говорят...Междодр. мен пък тези момчета ме кефят по някакъв странен начин![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Това беше весело!
Емотата са просто объркани деца,искащи да привлечат внимание,не им се смейте много,за да не се самоубият!
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
БаахахаПървоначално написано от Iowa
![]()
/rossa./
Боже Господи!
Пукна ми се монитора. То грозни хора има, ама чак пък толко..
И на мен това момиче ми харесва, само нещо й куца на горната устна, иначе е симпатяга.
Аз искам да попитам как така като някой напише нещо във форума, му казвате "емо", по какво разбирате, че той е такъв?
Абе,хора..
Може ли аз един въпрос..
Тва да си имо некфа нова мода ли е в България?![]()
Навсякъде гледам подобни теми и секи ми говори,че бил ЕМО и тнт..
P.S.:
^^ Това за мнението или за снимката беше??Първоначално написано от midian
Доколкото разбирам това са металите педераси. Кат ми кажат емо - и си предстявам двамя гейове метали се ребрат на кръгло легло. А жените емота са толкова грозни че приличат на дебели мъже гейове - демек същото.![]()
2т. системно
Близко си до истината!Първоначално написано от Amayo
![]()
хаха много позната история.....с предния ми аватар (а той беше МАЙ на некфо емо ама бех го слойла заради прическата....6ото ме накефи) няколко човека нещо ме определиха като ЕМО...и кфо само по постовете и вече съм била ЕмоушънкаПървоначално написано от drawers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
http://vampirefreaks.com/
pulno e s emota
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
близо си до истинатаПървоначално написано от Amayo
въпреки че немат много общо с метъла, за някой дет не е навътре с материята и така може да се обясни
![]()
а тфа за жените не е вярно-емовките тряя да са слаби задължително.да не кажа анорексички.
За мнениетоПървоначално написано от Iowa
![]()
/rossa./
Е,мерси,много мило..Първоначално написано от midian
![]()
Точно в момента слушкам Моторхед и се радвам на моята НЕемоционалност =))
И все пак имам въпрос специално към хората,които се смятат за имота в тоз форум(казвам "смятат",защото напоследък имокора стана просто адски разпространен и хора,които довчера са мятали гюбеци или са куфеели на Металика,сега вече са "и/емота")Та да,въпроса ми е следния:от доста време се опитвам да разбера Какъв по дяволите е тоя култ на имотата към Джак и защо точно към анимационен герой,представяващ костюмиран скелет,опитващ се да се прави на Дядо Коледа(тва за хората,които не са гледали филма).
Лично аз не виждам нищо емоционално в един скелет,дори и самият филм да е хубав.
Мнението ми за имотата-имокор не слушам,не искам и да прослушам.Момчетата имовци(ее,има и някои сладки) ми приличат на чисти,абсолютни,100% педали.Колкото до момичетата-ако са хубави, и да имат бритон,закриващ половината им лице им отива,аз нямам нищо против тях.Даже ме радват прическите и грима.А и някои от дрешките бих ги носила...
Защо незапознатите с дадена култура твърдят разни глупави неща:рейвърите и скейтърите се друсат,метълите и рокаджиите не се къпят,имотата се режат постоянно..?Тва си е до човека-аз познавам тъпи чалгари,които обаче през ден са друсани.Познавам много емоционални по начало,вечно нарязани хора,без да са имота.
Таа още кво да кажа...Ми май тва беше.![]()
Само не разбрах - как така щом сте супер дупер мега разпространени тия емота - не съм видял нито един ама никога и се пак съм човек който постоянно е в движение и сред много хора.![]()
2т. системно
щото не можеш да ги видиш, докато фучиш с БМВто по Витошка!Първоначално написано от Amayo
![]()
Аз вчера докато чаках един приятел на Билетния съзрях едно имо...бе не беше много симпатично да ви кажа!По принцип познавам две имота-и двете са мнол яки 'ора!Приятна компания са!
ПП:Само бритоните не им харесвам...сякаш някой е направил безуспешен опит да им разцепи главата с брадва!![]()
[quote="brain_stew"]
щото не можеш да ги видиш, докато фучиш с БМВто по Витошка!![]()
[quote]
Абе пич,Витошка бат Бойко я напраи пешеходна вече ейййй![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()