- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кво е тва "Emo"
Ама аз не мога още да мисля бе...пиянствах много!Първоначално написано от Amayo
Плюс тва в момента говорим за хора с общи музикални интереси!Използвах сравнението с мафията, защото тя едва ли не, представи имо субкултурата като сборище на некви изруди!А всъщност не е така!
Да...на панаири се ходи с обща цел-да си на панаира...там има много хора с общи интереси...но "субкултура" ги прави тва, че са на панаира, а след тва (извън него) не са част от "субкултурата"...
Докато при пънкарите например няма такова нещо.Ти си в субкултурата и без да ходиш на "сбирки" и т.н.Според нея субкултура е нещо като сборище, а то съвсем не е така!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
brain_stew все много знаеш бе ей...Ама не винаги информацията ти е правилна, така че![]()
Колкото до емотата, аз също не мога да ги нарека субкултура по простата причина, че са малко.В столицата и големите градове може да ги има в повече, но определено в останалата част на страната не е така.Емовската идеология за мен е една от най-тъпите.Не виждам нищо смислено в това да си мразиш живота и да правиш опити за самоубийство.
brain_stew, никога не съм ги представяла като изроди или нещо такова, дай да се разбереме! казах, че нямам нищо против тях не ме разбирай погрешно! и моля те не казвай аз какво мисля, защото и ти си мнооооого далеч от истината
освен това не е нужно да се хвалиш че си пиянствал/а (сори, така и неразбрах дали си момче или момиче), че е много грозно!
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Не съм казвала кво мислиш...казха това, което аз разбрах тва е!Първоначално написано от cute_but_psycho
откога "изрод" е убида?Квазимодо например е як!
Не знам дали е грозно да се хваля че съм пиянствала, но това според мен е важен фактор който влияе върху мненията ми!
brain_stew, ми в случея както каза че съм ги представила изглеждаше все едно съм ги Обидила... ама карай
иии exploitedteen, какво като имам sXe в подписа![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Това означава ли, че аз и приятелката сме субкултура, защото имаме сходни интереси и идеали?Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от exploitedteen
Много хубаво си го прочетох.Но явно ми има нещо в мисленето.Какво пречи на двама, да са различни от масата, да ги обединяват дадени фактора и по тази логика да са субкултура?
exploitedteen, ако си махна sXe-то от подписа доволен ли ще си? ама тогава аз пак ще мисля (нямада определям) за грозно едно пияно момиче(и в някои случеи момче...)
и ти парадираш с това, че слушаш Exploited...
добре, сгреших! ама в крайна сметка не те познавам![]()
Е нали бройката не беше важна?Първоначално написано от exploitedteen
И не съм адър дименшън! Аз съм ол ълоун ^^
aLL|aLoNe, не им обръщай внимание! и вие двете сте субкултура =D>
офффф спрете да дъвчите таз тема за ЕМОтата ебахти 87964059685698598500000013294937 теми за емота..не са ви приятни ама продължавате..изумена съм..кат не ви кефат остайте ги да си имат една си темичка си дрънкат емовски раоти.....стига сте джафкали само едни другии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
djaf djaf!!
Първоначално написано от qwertyu
![]()
не ми сери в темата ако обичашПървоначално написано от qwertyu
на вас незнам какво може да ви е но на мен ми е интересно и я чета и следя
ser ser.Първоначално написано от NiKOLAN
ама ти наистина си тъпПървоначално написано от qwertyu
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
a ti si vdlubnat.Първоначално написано от peps_from_mars
въъъй сериозно ли бееПървоначално написано от qwertyu
![]()
![]()
![]()
ахахахаххааххаах
Admin-Coki:
/ широчина/.
vuiii !!!!Първоначално написано от peps_from_mars
Ааа, няа ми крадеш репликата (;Първоначално написано от qwertyu
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Прилича ми на вокалиста на Булет фор май валънтайн!Първоначално написано от Pe666o
![]()