.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: vazmojno li e...

ver
    Guest

vazmojno li e...

Zdr all.Iskam da vi popitam vazmojno li e da se vkliu4at dva profila v skype,pls nqkoi ako znae da kaje mn mi e vajnoo
    Mersi predvaritelno

Guest
    az znam samo za ICQ-to 4e e vazmojno ama za skype nz,no 6tom na ICQ-to moje za6to da ne stava i na skypa?Ama vse pak neznam :P
    ae bye ot mene

Guest
    da vuv file i sigfn out i si izmislq6 drug profil.

Guest
    a az iskam da pitam dali moje da se instalirat 2 skypa na 1 komputar ili da si s 2 akaunta ednovremenno online.ideqta mi e dokato 4atq s nqkoi v skype da se vklu4a kato nepoznat na su6tiq 4ovek i da ne se osumni,4e az mu pi6a i da vidi 4e sum online.

ver
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a az iskam da pitam dali moje da se instalirat 2 skypa na 1 komputar ili da si s 2 akaunta ednovremenno online.ideqta mi e dokato 4atq s nqkoi v skype da se vklu4a kato nepoznat na su6tiq 4ovek i da ne se osumni,4e az mu pi6a i da vidi 4e sum online.
    da i az to4no tva imah vpredvid

ми да може да се отворят 2skype-a ендовременно , поне аз и брат ми нон стоп сме си отворили по 1
    ма нз дали стаа за сякав windows става за ХР ма трябва да се създадат поне 2 акаунта за компа и полсе даваш в/у иконката на скайп 1 път за да се отвори от акаунта който си отврил , после даваш десен бутон в/у иконката на скайп даваш " run as" izbira6 dolnotot krag4e tam pi6e6 imeto na dr account i dava6 ok ob6to vzeto e tova if there is a problem pi6ete mi li4no saob6tenie 6toto mn ne se rovq vav foruma (blush)
    f*ck off!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    ми да може да се отворят 2skype-a ендовременно , поне аз и брат ми нон стоп сме си отворили по 1
    ма нз дали стаа за сякав windows става за ХР ма трябва да се създадат поне 2 акаунта за компа и полсе даваш в/у иконката на скайп 1 път за да се отвори от акаунта който си отврил , после даваш десен бутон в/у иконката на скайп даваш " run as" izbira6 dolnotot krag4e tam pi6e6 imeto na dr account i dava6 ok ob6to vzeto e tova if there is a problem pi6ete mi li4no saob6tenie 6toto mn ne se rovq vav foruma (blush)
    opitah taka ama ne stava pi6e unknown name or bad password a imeto i parolata sa verni.opitvah mn puti s razli4ni akaunti i ne stava.

ver
    Guest
    a kak se pravqt 2 accounta? :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си