- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Тя има бяло течение, ако я лижа може ли да ми...
ae hora na 17 sym,priqtelkata mi e na 16 ( i dvamata sme devstveni) i vyprosa mi e poneje tq ima neshto kato bqlo te4enie ili tam kakto se kazvalo ,dali kato q lija moje da stane ne6to ... pls pomognete i bez ebavki
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
kato ima bqlo techenie purvo da otide na lekar ve !
ginekologa i bil v otpuska a ne znam koga pak she imame vyzmojnost osven sega vakanciqta
не не не![]()
По принцип е нормално да има по малко, а тя досега не е имала и изведнъж се е получило ли? Сигурно е настинала. Не мисля, че ще ти стане нещо.
Естествено, че не.![]()
Бялото течение е гинекологично заболяване и трябва да се лекува.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Оближи изварата, копелее!! Уахахахахаха!!!!!
При моите момичета, след някой по-силен оргазъм (според техните думи) винаги си е имало изварка отдолу.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Като съм възбудена и като свършвам,моето пък е слузесто(безцветно) и никога не е бяло.Първоначално написано от shizzle
![]()
За ква извара става въпрос???
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Извинявам се, хронично недоспиване в последно време..
Ъмм, малко бяло такова, леко по-солено от обичайните сокове, появява се след множествен оргазъм обикновено, сегашната ми партньорка го нарича бяло течение, но нещо не се притеснява, че да иде на гинеколог.
Но в момента почвам да си мисля, дали да не я пратя сам, какво съм седнал да я чакам..
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами по принцип теченията на жената се сменят в зависимост във каква фаза се намира(не им знам термините).Ако и идва мензиса пр.става по-гъсто,като е във овулация-по-течно и така...само пример давам,при всяка е различно.Долу-горе съм си хванала моите и не се шашкам!Първоначално написано от shizzle
Ама ако мислиш,че наистина е нещо кофти,по-добре да си мине на магарето и двамата да сте спокойни.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Аз лично не се притеснявам - това е жена, нормално е да не й схващам и половината неща. Вие си знаете най-добре ^_^ Досега не се е оплаквала, няма неприятна миризма, нито пък се получава постоянно, а и в самото начало на интимната игра си е чистичка и свежичка ^^
На4и й няма нищоПървоначално написано от shizzle
![]()
Си4ки прекалено сте се побъркали с тва бяло те4ение. По принцип някакво малко те4ение има винаги и както някой (май Ултра беше) каза е разли4но през разли4ните фази на месе4ния цикъл.
![]()
Робинята на Quench
Бяло течение имат 70% от жените. По-добре е да се излекува,защото ако се дължи на инфекция ще се заразиш и ти. При теб болестта няма да се развие,но можеш да я предадеш на партньорката си. Обече много малко обръщат внимание на това и след като не ти е неприятно-не виждам проблем-всички го правят. Аз предпочитам обаче да не го правя-по-добре да се излекувам и тогава. И без френски ласки ще съм добре!
Нека да отиде на лекар, да се излекува, а после я лижи колкото си искаш.
awe btw i az imam bqlo techenie obache sum imala vinagi ne e tolkova drazneshto i dotolkova sym svyknala che ne mi prav veche vpechat;enie..vyzmojno li e naistina da e neshto seriozno ?!?Ne sum se zzamislqla nikoga..Ne e mnogo gusto, nqma tolkowa losha mirizma,No go imam neprekusnato
![]()
sq q pitah i tq kaza 4e i neinoto e ne6to takova...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()