- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебел ли съм?
Дебел ли съм ставм ли за секс?Сега съм на 12 висок съм 1.64 тежа 56 кила?Ко ще кажете ставам ли за секс дебел ли съм?споделяйте
lonely walker... Лицааааааа..
ако имаш нужния атрибут между краката можеш да правиш секс!!!Първоначално написано от Tasto
Prosto ako ne otslabnesh she si umrehs devstven ot men da znaesh...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
NaDuFcHe, на колко години си?![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
otivai da si izpie6 mlqkoto,gledai sun4o i si lqgai.![]()
оу божичко
скрий се ве
на 12 секс ще ми прави
Май не си дебел. Ама секса, за който ставаш най-много, едва ли би ти харесал.Първоначално написано от Tasto
И НЕ, не го казвам от личен опит
, но то е ясно. Така че ще използвам случая да ти кажа: не взимай шоколади от непознати и не се качвай в чужди коли!
![]()
![]()
Сега по-сериозно. Не позволявай всичките глупости, които се говорят около теб за секса, да покварят младежкото ти съзнание!Имаш още време. Образовай се по сексуалните въпроси, а към практика пристъпвай според мен едва след 14. Че повечето момчета и тогава не успяваме.
Айде като се научиш онова там между краката ти как и за какво се ползва пак питай. Защото не е за да се напикаваш нощем (не само).
Ако искаш малко "по-точен" отговор на въпросчето ти, дай поне снимка. Малко не си в нормата, но иди при личната си лекарка и да ти даде таблицата да гледаш.
ако си тлъст тва е проблем ина4е не се притеснявай ХОДИ НА ФИТНЕС и си еби жени4ките..стига да им достаяш удоволствие те няма да те изхвърлят. ама това като порастнеш малко,поне на 14!!! 4е сега си лапе още
На 12 секс, твърдо НЕ!Нито си готов психически, нито физически!
Don't hate the player , hate the GAME!