Цитирай Първоначално написано от Анонимко
HORA NEMOGA DA GO Opi6A S DUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!stana kogato bqh na 10,JIWEeh W KU6TA W EDIN OT KRAINITE KWARTALI NA STARA ZAGORA(lozenec)I TAM IMA MNOGO CIGANI,OTREPKI I SQKWI DRUGI IZWERGI.RODITELITE MI WSQKA WE4ER IZLIZAT ZAEDNO W WREMETO MEJDU 6 I 10 WE4ERTA.TOGAWA SUM SAMA I EDIN DEN WLEZE EDIN 4OWEK,ODARI MI 6AMAR I ME IZRITA W KOREMA.OSTANAH BEZ DUH.TOGAWA TOI GO IZWADI I GO NAWRQ W WAGINATA MI.MNOGO ME ZABOLQ Zapo4nah da kurwq.posle me oburna i W DUPETO ISPITAH OGROMNA BOLKA I SE RAZKRE6TQH.SKORO DOIDOHA SUSEDITE I TOI POBQGNA.USPQ DA SE IZMUKNE.SEGA SUM NA 14 I O6TE MI E OSTANAL SPOMENA.WSQKA WE4ER SUNUWAM WSE TOWA I TOWA.I NAI LO6OTO-WE4E NE SUM DEWSTWENA ((
Явно всички които са се родили с проблеми са чакали само да излезне форума и да почнат да пишат в него. Например - бебе се е родило с трета топка и с нетърпение е очаквало да се появи първо форума, после всички да му се смеят, и най накрая да го накарат да отиде на лекар.

Психолога му е майката, но защо точно сега бре момиче се сещаш да го кажеш? Имаш родители, има полиция, защо точно сега? Тук няма дипломирани психолози както гинеколози и уролози. Тук е само клюката кой колкото знае и е дочул от някъде. Нищо друго. Ще ти предложа едно безплатно макар и малко решение на въпроса - Усмихни се! Ти си по-силна от него!!!! Весели праздници!!!