- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- САМО СЕКС
мисля че няма такава тема досега, има мн хора които искат само секс а тези общите чатова като guvecha са мн тъпи за това, така че да карам направо на който му се прави секс да си оставя skype или нещо друго така ще може да се запознавамемисля че темата ще хареса на не малко хора
![]()
ФТВ? Запознаваш се с някой по интернет после се срещате някъде в някав хотел ,ебете се и туй е? Мечтай си![]()
Оо бегай у некоя болница и си слагай вагина..ШЪ ТЪ ЕБЪ![]()
Пич, немаш проблеми. Ще има секс. Ще ти скъсам гъза, ама ти плащаш хотела.Първоначално написано от Lud_s_kolelo
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
АХхАхаха![]()
вие сте мн изтрещели бе аз нямам никакви проблеми ама има и някои хора който неги интересува никаква вразка а само секса а за погорните изказвания ще замълча без коментар
не говорех за тебе а за другите двамата загорели пубери, като пораснете вие двамата ще видите че не можете само да се държите за рацете пред блока на пейката и да си говорите
Пф кви говоренея..
1.На загорели едва ли им са говори на пейката..друго им се прави на пейката
2.Имах предвид ,че повечето момичета търсят сериозна връзка..и това възпрепятства чукането за една нощ..макар ,че има и някой ,който предпочитат да го направят ^_^ (или пък ся пяни като дядо ми)
Позволете ми и аз да "замълча без коментар"...Първоначално написано от Lud_s_kolelo
Не може? Е, ок.
Не е изключено да се намери и онлайн връзка, и даже за една нощ. Ама какви са шансовете да се появят навити, че и да те харесат, че и ти да ги харесаш?? Малки. По-вероятно е да попаднеш на загорял педалофил.
Е, преди 3 години се запознах с едно момиче в mIRC и "се събрахме" на втората среща, но не стигнахме до...края, разбирате ме. Доближихме го, ама съ утказъхми зъ мументъ.![]()
Ехх, на c0ca1na колко са му писнали тези връзки.. Тс-тс-тс.. Горкият. LOL
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Че си луд,луд си,ама де ти е тилильото???Първоначално написано от Lud_s_kolelo
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
xa xa xa mn smeshno nesum bacata-koloezdacha s "balkana", nqkoi sme po modernizirani sas "lqstovica"
лелееееее те тея общите чатове още ли съществуват??? В мирка не съм влизал от 7 годишен щото ми напомня на кенеф - там влиза най-голямата пумия! Мое мнение! Не съм чувал за хора които искат само секс. Явно ти си първия. Ай се запознаем ще те закарам на нобеловите награди и туко виж съм спечелил некое милионче покрай теб, а ти отиваш на експерименталната маса където ще ти разпорят мозъка!Първоначално написано от Lud_s_kolelo
ВЕСЕЛИ ПРАЗДНИЦИ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд с колело,знам че няма да ме задоволиш.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Пахахахах, тав с тилильото ме уби![]()
![]()