- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Protivoza4aty4ni!
Molq vi kajete mi kakvi vidove protivoza4aty4ni hap4eta ima v Bg i cenite im i ako polzvate ot koi ste dovolni?Mnogo mi trqbvat otgovorite vi!Blagodarq vi mnogo predvaritelno! [-o<
АХхах нз дали Постинор Дуо се води за противозачатъчно ,но ..
Таа противозачатачните се пият ПРЕДИ секс и не са толко вредни..постинора е доста вреден за мн неща и се пие СЛЕД белята..тоест мисля ,че не е противозачатъчно !
А по темата..нз нищо![]()
Е не ти се карам сега..секи може да сбърка,поне се опита да помогнеш![]()
Ако вече е станала белята - Постинор Дуо (и как беше другото? Ескапелис?)
За нормални противозачатъчни, които да взимаш постоянно, трябва да се отиде при гинеколог. Ако слушаш съвети от случайни хора, най-много да се натровиш с някакви боклуци.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ПУАХАХАХАХАХАХАХ!! ЩЕ УМРА, ВЕ, ЧОВЕК!! Ще ме утрепеш! Един път, ЕДИН ПЪТ да не се заям с теб и ти ще ме обвиниш! Честна скаутска, не съм имал теб предвид!!!11~
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
и аз казвам "скаутска"..от къде идва това![]()
От "скаут"? ^_^
Малко американска култорология: бой-скаутите са младежка организация, където ги учат на ориентиране и строги морални устои с цел правилно израстване. Скаутите би трябвало да са пример за подражание на връстниците си. Следователно, не би трябвало да лъжат. Малка забележка: казва се само от настоящи или бивши скаутчета![]()
да да да като предишните пионерчета ,но имах предвид от къде идва "честна скаутска" и аз го казвам ..дали е от филмите не помня![]()
Аа, теб не те знам, аз от филми съм го хванал! Не са ме изнасилвали малки скаутчета в зелени униформи, ако това намекваш!![]()
Da!Qsno mi stana!Imam nujda ot pomo6t,a na vas ne vi puka!Kak1v postinor duo we da va eba!!!!!!!!!!!!!!!Postinora e za spe6na kontracepciq a az pitam protivoza4at14ni za PLANOVA KONTRACEPCIQ ! ! ! Qvno ni6to ne ste 4eli do sega otnosno sexa i hap4etata!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледни отново поста ми. Ти не уточни какви противозачатъчни ти трябват и аз предложих два варианта. За да сме абсолютно и напълно честни един към друг, дори ще ти подскажа, че вторият абзац е за "планова контрацепция" ("планова икономика", lol)Първоначално написано от shizzle
И съветът ми отново е: Никой не те знае какви алергии имаш, каква е физиологията ти, на колко си години, какви други хапчета приемаш или която и да е от другите десетки подробности, които трябва да се вземат предвид при изписването на противозачатъчни. Ако не искаш да страдаш после или да раждаш изродчета, единственият сигурен начин е да идеш на личния си гинеколог.
А ако искаш да се тровиш - просто отиди в аптеката и си ги избери по шареност на опаковката. Аз не поемам отговорност какво ще се случи с теб!
отиди на гинеколог..там ще ти предпишат най-подходящите хапчета
наистина не трябва да започваш да пиеш противозачатъчни без консултация с гинеколог, защото само той може да ти каже кои са най-подходящи за теб.
ако не знаеш, тия хапчета са бъкани с хормони и ако вземаш някакви, които не са за теб, може да си докараш ебати проблемите...най-малкото да качиш доста кила![]()
дам .. така е .. консултирай се с лекар.. все пак има разли4ни видове противоза4атъ4ни някои са по силни и драсти4ни даже се използват като лекарства за кисти и там подобни... не си навли4ай неприятности от това 4е те мързи да посетиш лекаря за 5 мин !Първоначално написано от fake
![]()
Hah mene izob6to ne me marzi prosto prvo s1m malka vtoro ba6ta mi e lekar i si4ki lekari go poznavat i ne moga da otida tuka v moq grad na genekolog i treto az pitam za vidove i ceni be horaaa az ako iskah sega da gi po4na az si znam kde da otida i kakvo da pravq!Pls kajete mi vidovete i cenite im gore-dolU!
като си толкова малка че не можеш да отидеш ма гинеколог за какво са ти хапчета?Първоначално написано от Анонимко
![]()
и все пак ако толкова държиш да пиеш противозачатъчни по-добре отиди до съседния град където не познават баща ти или дядо ти...
Всеки лекар си изписва противозачатъчни на фирмана,която му дава брошурки,плакати и такива глезотийки. Защото как може като те види да прецени-най-добре е хормонален тест. Ама кой ти прави такива неща? за това ниско дозираните от типа на Логест, диане(той е също ниско дозиран),линдет. за други не знам. логест май пият най-много и няма странични реакции.
И Ясмин. Да наистина не се правят тестове, но поне се обяснява всичко подробно кое, кога, ако се пропусне и тн... Което всъщност е по-важното, защото доста от момичета не знаят тези неща с подробности.
абе я кажете за регулон?