- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Възможно ли е хименът ми да е деформиран?
Ами аз имам едно питане.... такамммм 1. бивша гимнастичка съм (художествена гимнастика) след 5 години тренировки спрях в 5 клас мисля... и на скоро гледах некфо филм4е по ТВ-то в което казаха че химена на мооми4ета практикували спортове като гимнастиката е деформиран и удебелен или скъсан... мен доста ме опъва отдолу и ме боли когато се опитвам да направя шпагат примерно... и нз просто исках да попитам някой знае ли дали това наистина етака и евентуално как да направя така 4е да не ем боли 1 път?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ако болката е сериозни , не виждам причина още да не си потърсила генеколог , пък и като изведнъж спреш със спорта , след това мускулите ти се отпускат и старите начинания ти се струват трудно , но за твоят интервал от време този вариант , със сигурност не е , така че според мен трябва да опиташ генекологаПървоначално написано от тъжна
![]()
Вие какво си мислите, че е хименът? Някакъв мощен ластик да държи краката затворени? Не съм жена, още по-малко гиманстичка, но мисля, че проблемът е много далеч от онова малко късче там долу.
А за 1вия път - прочети хилядите други теми по въпроса. Това, че си гимнастичка не те прави с нищо по-различна от останалите момичета! (освен, че по-лесно ще можеш да изпълниш някои пози от Кама Сутра ^^)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
напротив гимнастичките не ги боли толкова,заради тия шпагати и глупости!аз също съм бивша гимнастичка и 1-я път ми мина леко.дори нямаше и кръв!![]()
Let The BEAT Control Your Body