- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kajete shema za...
kak da kaja ocenkite na na6te 4e da vikat po malko i da nqma nakazanie
Май няма такъв начин!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Опитай увертюра от типа :"знам, че не съм положил достатъчно усилия, но това ще се оправи до края на срока. Моля ви да ми дадете още един шанс."
стил ЗУБЪРПървоначално написано от m.j.a.
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
По принцип няма такъв начин, но можеш да се направиш на луд/а и да кажеш на вешите, че вече си казвал/а забележките, но те не помнят, при 90% от случаите действа...Първоначално написано от skatan
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
това върши работа само 2-3 пъти вярвай миПървоначално написано от m.j.a.
![]()
Ами ... Сещам се само за 1 нещо- изкарвай добри оценки...
Сериозно. Нормално е ваште да искат най- доброто за теб- да иомаш добри оценки, да следваш после, бла-бла... От кофти оценки няма как да са доволни...
А това дали ще викат и накзават, зависи и от самите родители, не само от оценките...
Може да пробваш да изкараш даскалите виновни- при някои родители се е получавало... За съжаление не и при моите...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ми може да мине и с номера :"Абе тва класната е объркала някви оценки ... "Примерно там 1-2 оценки можеш да кажеш, че са на номера преди или след тебеВинаги минава тоя номер
![]()
Хмм според мен най-добре е да им го кажеш направо.Рано или късно и без това ще разберат.А и ако решиш да ги излъжеш,ще стане по-лошо..![]()
Ooo nahste kfo li ne sum gi lugala ama veche na nishto pchti ne se vruzvat...Probvai d aim kajesh primerno che nqkoi daskal vi e nakazla celiq klas i vi e pisal 2ki...ili che veche si gi popravil i tva sa bili purvite ti otcenki oshte kato ne si bil sviknla da hodish na school i tn sled vakanciqta i veche sa popraveniii
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от antichalga
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ima na4in da si spesti6 nakazanieto no ne i vikaneto.......
Ako roditel e pred svar6en fakt......lo6o za deteto......
varianta ti e da gi preduprejdava6 4e si gotova vseki den za u4ili6te ...... taka 6te si smek4i6 malko polojenieto......deistva vqrvai mi
posle moje6 da saob6tava6 ocenkirte v komlekt .... demek dobra+lo6a.....taka ednoto 6te kompensira drugoto......
razl roditeli reagirat razli4no......improvizirai....
no universalna formula nqma
USPEH![]()
"Мамо, тате имам 2 по...."
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Преди да им съобщиш за лошата оценка, вземи да изчистиш, да измиеш чинии, обършеш прах - въобще да направиш нещо нетипично за теби като те похвалят - започни с думите "Знам, че ще ми сакарате, много съжелявам, но имам....."
![]()
Определено.Първоначално написано от [CSKA
Казваш им, че си изкарала тези оценки и толкова. И да ти викат, и да не ти викат, няма как да ги поправят.
Успех.![]()
Аз само хвърлям бележника ми на масата и казвам аз излизам и това е . После само майка ми ми казва че много съм си развалила успеха и т.н.
Не изкарвай оценки, заради които да ти викатПървоначално написано от skatan
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...