.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: kak go pravite?

baby_sky
    Guest

kak go pravite?

zdraveite...iskam da vi pitam, kak pravite sex? 4isto goli ili nosite ne6to? iii koga predpo4itate da go pravite? na tumno ili na svetlo? molq vi samo ako imate namerenie da se zaqjdate ne pi6ete. iskam hubavi otgovori
    blagodarq

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: kak go pravite?

ami 4isto gola pravq sex...ama mn chesto si zabravqm chorapkite
    obicham ve4erno vreme...ve4erta me predrazpolaga poveche i sum po jiznena togava
    predpochitam na tumno po tozi nachin ne se pritesnqvam ot nedostatucite si i se otpuskam maximalno

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ами ако е зима не си свалям 4орапите но ина4е няма нищо по красиво и възбуждащо от голото тяло .. е от време на време може да се експериметира с някоя тясна къса поли4ка която да се повдигне нагоре и да не се сваля , но като цяло голи4ки е най-добре
    харесва ми да правя любов на "приглушена" светлина , на 1-2 свещи, мразя да е тъмно и да немога да видя о4ите , тялото и лицето на моя партьор, НО и да не е много светло все пак романтиката си е романтика
    а за времето..- да кажем така ВСЯКО ВРЕМЕ Е ЗА СЕКС стига да ти се иска. Организирали сме се така-сутрин той е по активен -ве4ер аз съм във вихъра си (аз съм нощтно животно хахах)

Голям фен
    Град
    по морето
    sas shal, shapka, rakavici, butushi, shushoni dajeeeee
    sas kujuhaa :P

.. bazikam se.. mi golichka :P~

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    аз пък обичам фетиша..ботушки..колани..няк оя по-секси дрешка и други неща иначе и аз доста пъти голичка

Guest
    Не съм правил секс,но намирам за страшно възбуждащо момичето да е с чорапки такива белички )

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    С мерак го правя и то голям

Супер фен
    Град
    Мбабане
    прайм го доги стайл

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма значение нито светлината,нито дрехите,нито времето. Важно е да има секс с любимия човек.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми голичка.....понякога забравям обаче да си махна сутиена ама гаджено се усеща и го маха иначе няма значение на светло или на тъмно...може би тялот ми не е идеално но не се срамувам.....а колкото до това по кое време-предпочитам привечер,но и иначе става!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    obicham ve4erno vreme...ve4erta me predrazpolaga poveche i sum po jiznena togava
    predpochitam na tumno po tozi nachin ne se pritesnqvam ot nedostatucite si i se otpuskam maximalno
    az puk vinagi ostavam samo po 4orapki za vs dr podkrepqm XXX_f... i az predpo4itam ve4erta...na tumno...ummm :
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Град
    SF
    Зависи - в пове4ето слу4аи оби4ам да го правя ве4ер. Тогава ми е най-предразполагащо. Но в някои слу4аи е много хубаво ако го направиш сутрин, след като и двамата сте още сънени, но все пак сте си отпо4инали :P
    А, да - по въпроса за дрехите - предпо4итам голи4ка, но се слу4ва и ако го правим набързо да си останем и с дрешките

Робинята на Quench

tva dali e svetlo ili tumno ne me vulnuva... a puk kato se razburzame nqkoi put i ne vsi4ki drehi se svalqt
    Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Имам три любими времена за правене на секс.
    Преди сън.
    Към 3-4 през нощта.
    Към 10-11 точно преди да стана.
    Обаааче много рядко се случва и трите да мога да ги правя.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ми вечер...предпочитам на тъмно
    гаджето ми казва че тялото ми било перфектно но аз си знам че всеки си има недостатъци както и аз и когато е тъмно или светлината е приглушена се отпускам повече
    иначе голички е супер,но обикновено приятеля ми остава по тениска

Повече от фен Аватара на air_wisp
    и аз предпочитам на тъмно...бе незнам и на светло съм го правил ама на тъмно ми е по яко. И голи да и после една баня взимаме заедно и на кафе и сме пълни с енергия и карам после...
    маа фака

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Имам три любими времена за правене на секс.
    Преди сън.
    Към 3-4 през нощта.
    Към 10-11 точно преди да стана.
    Обаааче много рядко се случва и трите да мога да ги правя.
    Rock on! Любимата ми програма! Първо се любите, докато и двамата не заспите от изтощение. После, като се събудиш посред нощ оправяш другарчето преди да се е усетило. И накрая правите едно мързеливо рундче за събуждане преди банята!

А относно условията - обожавам разнообразието. До такава степен обожавам разнообразието, че ми е домъчняло за нормален секс. Може би най-добре се чувствам зимата, късен следобяд (17:00-18:00), слаба светлина, дъълго събличане и после любене чисто голи. Не обичам да има завивки да ми пречат, но партньорката ми е доста зиморничава и понякога се налага да го правим под юргана.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Za men nai-hubavo e lubimiq 4ovek da me subudi s laski i sled kato se razbudq da produljim zaedno.Sutrin pravq nai div i buren seks a ve4er sqka6 obru6tam po golqmo vnimanie da dostavq udovolstvie na priqtelq mi.Sutrin seksa e kato razgrqvka,mnogo tonizira6t i nai-dobroto na4alo na denq.a ina4e ne obru6tam golqmo vnimanie na drehi,svetlina.Kakto i da e za men e Super
    ...it's WilD ObseSSioN...

Голям фен
    emi i az 4esto zabravqm 4orapite da svalq,no ina4e gola est!da nqma ni6to da pre4i predpo4itam da ne e palen sumrak,za da moga da vijdam o4ite na liubimiq,za6toto obi4am da gledam horata v o4ite!na svetlo ne me kefi poneje ne moje da se otpsuna izcqlo.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    напълно съм съгласна!само дето не си забравям чорапите де!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivan4oooo
    full nacked
    pi4 razbiram 4e iska6 da se pokaje6 pred mackite no s negramotnost nqma da go postigne6
    1vo ima6 gramati4na gre6ka(trqbva ti nare4ie ne prilagatelno) 2ro i leksikalna ima6(v slu4eq trqq da polzva6 totally)
    redakt: totally naked

ami po 4orapki po4ti vinagi

Голям фен
    Град
    София
    Винаги гола. Някак си не ми е комфортно ако имам някаква дреха по мен-дори и само чорапи. Иначе дали на светло или на тъмно - и двете ситуации ми харесват по различен начин. Например много обичам да си гледам момчето голичко А и си имаме една закачка, която на тъмно не може да стане, но няма да изпадам в обяснения. На тъмно пък е по-възбуждащо и предразполагащо. Така че и двете си имат предимства.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    Цитирай Първоначално написано от ivan4oooo
    full nacked
    pi4 razbiram 4e iska6 da se pokaje6 pred mackite no s negramotnost nqma da go postigne6
    1vo ima6 gramati4na gre6ka(trqbva ti nare4ie ne prilagatelno) 2ro i leksikalna ima6(v slu4eq trqq da polzva6 totally)
    redakt: totally naked
    Dobre 6te6e da e i da ima duma kato redakt i kritikata ti kum nego 6te6e da izglejda mn po dobre
    Su6to taka po podhodq6to bi bilo "Completely naked".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си