- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще ставам баща??????
Значи проблема е следния:
С приятелката ми пражим редовно секс и то винаги с презерватив, преди 2 седмици на рождения ми ден правихме 3 пъти секс и след третия пут аз махнах презерватива и го ръгнах 1-2 пъти.На нея трябваше да и доиди след 2 дена но не и доиде.От няколко дена се оплаква че я болят зърната прочетох важната тема за бременността но нз какво да мисля.Утре ще взема тест за бременност но искам да чуя малко от вашето мнение... Благодаря предварително.
Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш..Първоначално написано от pritesnen
Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и менупаузата са факт за забременяване..
![]()
![]()
Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш..Първоначално написано от pritesnen
Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и че не и е дошло са факт за забременяване..
![]()
![]()
По - добре замълчи и не се излагай повече.Първоначално написано от Една тийнейджърка
По темата - не ми се вярва да е станала беля. Гърдите и зърната болят преди цикъл, нормално е за предменструалния синдром, така че скоро ще и дойде. Но за всеки случай да си направи тест за бременност колкото се може по - скоро. Трябва да сте големи каръци, за да е станало гаф!
Родителите и незнаят че правим редовно секс.2 неща ме успокояват:
1вото е че тя ми каза че и друг път са я боляли и
2рото е че сме подложени на доста стрес този месец и тя боледува цяла седмци с доста висока температура и заради това да и закъснява...
нз![]()
![]()
![]()
![]()
ех, никога няма да се научитедеца не се правят толкова лесно, едно вкарване и айде след 9 месеца - вързопче.
има двойки, които с месеци опитват (и то по график) и пак не става![]()
айде стига паранои, че ше ви излязат бръчки![]()
Ето сам се питаш и сам си даваш смислен отговор за причините. Нема се шашкаш. По-скоро е това причината, което сам написа, от колкото от 2 вкарвания да е станало нещо. Тъй, че споко и удари една ракия и празнувай, а не мисли за бащинството, рано ти еПървоначално написано от pritesnen
Само внимавай у късметите да не ти се падне "Люлка"
![]()
Няма кво да се притесняваш толкова. Едно - две мушвания нищо не еОсобено пък щом и скоро трябва да й идва. Болките в гърдите са добре познатото и така отвратително ПМС, така 4е пийте по 2 аспирина и следващия път не махай презерватива
![]()
![]()
Робинята на Quench
ще станеп майка...после баба -_-
Nqma da stavash bashta -spoko
Еми какво да ти кажа...вземи,но ме съмнява мнооого, че е бременна.А това, където я болят гърдите е от това дето ще й идва,просто й закъснява.
za SAjelenie , mai 6te iz4aka6 s ba6tinstvoto.....Spoko pi4 , edva li 4ak do tova se e stignalo
![]()
pi4 pojelai si da ne staa6 ba6ta na koleda stavat 4udesa
ЕВАЛА ТАТЕ!!!Първоначално написано от pritesnen
Направихме теста и се оказа отрицателен
Благодаря за мненията...![]()
Търси кръстници отсега ,че няма време![]()
![]()
![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Видях, че теста се е оказал отрицателен, но по принцип да знаете - като се шашка и се панира да не й е станало нещо, е нормално да й се разбъзика леко цикъла заради притеснението.
нали знаеш че е добре да се направят най-малко два тестаПървоначално написано от ne pritesnen:)
![]()
Направете още един тест след 1 седмица, тогава ще излезне реалният резултат, който ще донесе на родителите ви внуци.