.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    pritesnen
    Guest

Дали ще ставам баща??????

Значи проблема е следния:
    С приятелката ми пражим редовно секс и то винаги с презерватив, преди 2 седмици на рождения ми ден правихме 3 пъти секс и след третия пут аз махнах презерватива и го ръгнах 1-2 пъти.На нея трябваше да и доиди след 2 дена но не и доиде.От няколко дена се оплаква че я болят зърната прочетох важната тема за бременността но нз какво да мисля.Утре ще взема тест за бременност но искам да чуя малко от вашето мнение... Благодаря предварително.

Една тийнейджърка
    Guest

Re: Дали ще ставам баща??????

Цитирай Първоначално написано от pritesnen
    С приятелката ми пражим редовно секс и то винаги с презерватив, преди 2 седмици на рождения ми ден правихме 3 пъти секс и след третия пут аз махнах презерватива и го ръгнах 1-2 пъти.На нея трябваше да и доиди след 2 дена но не и доиде.От няколко дена се оплаква че я болят зърната прочетох важната тема за бременността но нз какво да мисля.Утре ще взема тест за бременност но искам да чуя малко от вашето мнение... Благодаря предварително.
    Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и менупаузата са факт за забременяване..

Една тийнейджърка
    Guest

Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и че не и е дошло са факт за забременяване..

Guest

Цитирай Първоначално написано от Една тийнейджърка
    Моето мнение е положително.Т.е.,мисля че ще ставаш баща.Ако се е пуснало сигурно ще станеш.. Нейните родители знаят ли , че редовно правите секс?Знаят ли , че сте правили секс без предпазни мерки?...Попринцип болките в зърната и че не и е дошло са факт за забременяване..
    По - добре замълчи и не се излагай повече.
    По темата - не ми се вярва да е станала беля. Гърдите и зърната болят преди цикъл, нормално е за предменструалния синдром, така че скоро ще и дойде. Но за всеки случай да си направи тест за бременност колкото се може по - скоро. Трябва да сте големи каръци, за да е станало гаф!

pritesnen
    Guest
    Родителите и незнаят че правим редовно секс.2 неща ме успокояват:
    1вото е че тя ми каза че и друг път са я боляли и
    2рото е че сме подложени на доста стрес този месец и тя боледува цяла седмци с доста висока температура и заради това да и закъснява...

нз

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ех, никога няма да се научите деца не се правят толкова лесно, едно вкарване и айде след 9 месеца - вързопче.
    има двойки, които с месеци опитват (и то по график) и пак не става
    айде стига паранои, че ше ви излязат бръчки

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Родителите и незнаят че правим редовно секс.2 неща ме успокояват:
    1вото е че тя ми каза че и друг път са я боляли и
    2рото е че сме подложени на доста стрес този месец и тя боледува цяла седмци с доста висока температура и заради това да и закъснява...

нз
    Ето сам се питаш и сам си даваш смислен отговор за причините. Нема се шашкаш. По-скоро е това причината, което сам написа, от колкото от 2 вкарвания да е станало нещо. Тъй, че споко и удари една ракия и празнувай, а не мисли за бащинството, рано ти е Само внимавай у късметите да не ти се падне "Люлка"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ех, никога няма да се научите деца не се правят толкова лесно, едно вкарване и айде след 9 месеца - вързопче.
    има двойки, които с месеци опитват (и то по график) и пак не става
    айде стига паранои, че ше ви излязат бръчки
    точно така. няма да има бебе дпоко. нормално е да се тревожи-аз се пазя максимално и нямам гафове,ама всеки месец преди датата ми се стяга сърцето.

Мега фен
    Град
    SF
    Няма кво да се притесняваш толкова. Едно - две мушвания нищо не е Особено пък щом и скоро трябва да й идва. Болките в гърдите са добре познатото и така отвратително ПМС, така 4е пийте по 2 аспирина и следващия път не махай презерватива

Робинята на Quench

ще станеп майка...после баба -_-

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Nqma da stavash bashta -spoko

Мега фен Аватара на koalka
    Еми какво да ти кажа...вземи,но ме съмнява мнооого, че е бременна.А това, където я болят гърдите е от това дето ще й идва,просто й закъснява.

za SAjelenie , mai 6te iz4aka6 s ba6tinstvoto..... Spoko pi4 , edva li 4ak do tova se e stignalo

Guest
    pi4 pojelai si da ne staa6 ba6ta na koleda stavat 4udesa

Guest

ЕВАЛА ТАТЕ!!!

ne pritesnen:)
    Guest
    Направихме теста и се оказа отрицателен
    Благодаря за мненията...

Фен
    Град
    Свищов
    Търси кръстници отсега ,че няма време
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Голям фен
    Град
    София
    Видях, че теста се е оказал отрицателен, но по принцип да знаете - като се шашка и се панира да не й е станало нещо, е нормално да й се разбъзика леко цикъла заради притеснението.

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от ne pritesnen:)
    Направихме теста и се оказа отрицателен
    Благодаря за мненията...
    нали знаеш че е добре да се направят най-малко два теста

Guest
    Направете още един тест след 1 седмица, тогава ще излезне реалният резултат, който ще донесе на родителите ви внуци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си