- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Analen sex!
Iskam da vi popitam moje li ne6to da stane ako pravim analen sex bez prezervativ i primerno priqtelq mi se izprazni v mene.Skoro se kanim da probvame i iskam da se zapoznaq pove4e s tozi vid sex.Predi tfa trqbva li da si pravq pro4istvaniq ili drygi takiva ne6ta?
дам...има тема 30странициПървоначално написано от XXX_f
прочети ги
Нема да забременееш ако ти се изпразни в дупето, мое си спокойна. Преди да го направите може просто да си измиеш добре аналния отвор с топла вода и сапунче. Сметам това ти е достатъчно. Останалото е въпрос на желание и фантазияПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Успех!
п.п. и верно огледай форума, има обширни теми по въпроса![]()
ае може да се осереш малкослучва се
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо я успокои..
има , естествено =)
имаше нещо си което свързваше ануса и влагалището ако не се лъжа =)
има малак шанс да се забременее =)
пък и има инзключително голям шанс да се хване инфекция (приятеля ти да я хване) ако сте без презерватив =)
Шансът не е "изключително голям" да получи момчето инфекция, а даже е малък. По принцип е по-добре с презерватив и защото на него има допълнителен лубрикант.
ох хайде на бас че шансът е доста гоолям?Първоначално написано от shadow4e
мисля ,че разбирам повече от теб , по тази тема![]()
о не лекър не съм ,а да съм получавал , също неПървоначално написано от shadow4e
нека просто кажем , че съм се интересувал доста будно![]()
охооооПървоначално написано от Deviant
тва сигурно ше е все едно да ти попадне вода в кривото гърло, само че в тоя случай ше са акита
явно съм проспал моменти от човешката анатомия
![]()
drun drun ima6e takava tema ve4e nqma kak da zabremenee6 ot gz 6toto gz i putkata sa otdeleni![]()
ами ако ае разкъса стената между влагалището и ануса?!!??!!??Първоначално написано от MTV_GIRL
охх...нещо изпростях... ххехех![]()
ти си зле...Първоначално написано от Seizure of Power
умри =/
благодаря за вниманието![]()
ААХАХАХАХА!! Обаждаш се на лекар! Или, по-добре, на погребалния агентПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
eat my shit, веПървоначално написано от Deviant
![]()
Весела Коледа![]()
da predi tova trqbva da qdesh mnogo domati i chushki da ima liuspi posle po onaq si rabotaa moje i da ne serish 1-2 dena
![]()
ama po rqsko da ti zasilva chervoto da moje da se naserish malko i da ti mine meraka![]()
От ануса трябва само да излизат неща но не и да влизат! Ако го правите без пр може да му се заклещи в ануса ти и да се разхождате като кучетата по улицата в любовен периодПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Ами тя кво,секс ли ще прави или ще я порят?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
i say you die :/Първоначално написано от Seizure of Power
talk to the hand, faggotПървоначално написано от Deviant
![]()
![]()
Какво е да бъдеш българин?-Първоначално написано от Seizure of Power
1. Да приличаш на българин
2. Да говориш български
3. Да си личи по акъла че си българин
4. Ням думи
da be svurzani sa, te za tva akat prez putkata nqkoi pyt... aman ot glupostiПървоначално написано от Deviant