- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- shtadqshta presa za kosa
Iskam da mi dadete savet!Znaete li nqkoq presa za kosa taka da se kaje po shtadqshta-chetoh za nqkakvi keramichni,na para...Ima li nqkoi koito da e polzval i kosata mu da ne prilicha na obruhana metlaMolq da mi prepora4ate marka i kakva da e-kerami4na,na para ili kakvito ima dr...
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Всяка преса гори косата..някои повече друго по-малко ама кво да се прай
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Щом е топла и ти променя формата на косата, значи я и гори, така, че не се надявай на преса, която да ти щади косата... все още никой учен не е измислил подобно нещо...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ami moqta presa e na para i kosata mi zasega ne prilicha na metlaVsqka sedmica si polzvam presata za izpravqne na kosata,no ne mi e zaprilichala na metla
preporachaite mi nqkoq presa za kosa de-koi sa po dobri!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
не е толкова до пресата, всичките горят.по-добре си слагай някакви мазилца и си прави маски, които да поддържат косата ти не-суха![]()
Където плюя, там не лижа
Мойта е на Conegliano ..марката не ми е мн мн известна ама пък пресата я бива![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
няма преса за коса,която да не я гори..както каза лорейн някои повече...някои по-малко...така че трябва сама да щадиш косата си...
Не съществува такава преса![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Както казаха по-горе няма преса,която да н егори косата,но поне има средства,с които можеш да я запазиш хубава и да не става на "метла".Например слагай си там някви маски за суха коса,използвай добри шампоани и недей да я гориш толкова често.А пък за марка..не знам..мисля,че няма кой знае какво значение марката
Аз си взех една на `Елит`Първоначално написано от christina_aguilera
За нищо не става
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз си взех една на `Елит`За нищо не става
[/quote]
и мойта е на елит и е боклук,ползвам си я все още,ама скоро ще я сменям 4е ме дразни
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
Виж мила,питах фризьорката си и ми каза,че парните не изгарят толкова косата,защото водата все пак пречи на това.Също зависи и от самата коса.Най-добре е да се мажеш с нещо преди и след пресата.
...TaKe mE In YouR ArmS...
Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
marka - SAPIR
преса която да щади малко или много косата няма !но ако искаш да не ти става косата на метла след като използваш преса слагай течни кристали
подхранват косата и и придават блясък
![]()
Do Not Disturb !!
Да определено всяка преса гори косата малко или много но по-щадящи са керамичните
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!