- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oralen sex
izvinete, az zapo4nah ot skoro da vodq polov jivot.znam , 4e bi prozvo4alo malko glupavo no imam vupros: kakvo to4no predstavlqva oralniq sex?iskam da sam naqsno s tiq ne6ta i za tova molq nqkoi da mi otgovoriblagodarq
oralniq sex e da te lijat ili ti da pravi6 svirka te tva e![]()
тва е когато чурката на момченцето е в устата на момиченцето и се извършват едни движения и всмукателни операцииили пък неговия език е там, дето чуркаш... в тая област
![]()
![]()
http://aycu20.webshots.com/image/189...9467590_rs.jpg
ахам
така е
tva e kogato polov organ "komunikira" sus ustata![]()
bez komentar kurvo nedoebana
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Това.. НЕ МОГА да го възприема! Камо ли да го направя!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ще го направя смешно обещавам -Първоначално написано от ~Aletka<----
Оралния секс е вид секс, по-скоро любов съчетала в себе си поривът на енергия избухващ в женската храносмилателна система. Жената използва конкретен орган от храносмилателната система, а по точно системата с която храната се смила механически с използването на слюнка - устната кухина. В това действие участва и мъжкия орган за отличителни мъжки белези и начин на изхфърляне на обработените от тялото течности, както и течността за увеличаването на поколението орган. Та този мъжки орган се поема в дъвкателната система и с бавни и економични от своя страна и на моменти бързи движения в които участват защитатващите устната кухина покривателна кожа наречена устни, но не участва дъвкателната система защото усещането може да се сравни с това да си вкараш крака в комбайн. Та след голямо и изтощително движение на двата органа се натрупва огромно количество енергия в мъжкото тяло, което в последствие напуска неговото тяло и влиза в храносмилателната система на женското тяло под формата на слузеста течност, която задължително трябва да намери място в нейния орган за обработване с известно количество киселина орган наречен стомах.
Тфа е
Ня нячин да не го схванете чиестно
Хубаво, аз ще седя, а ти прави мост, като си толкова навита!Първоначално написано от MySel`f
Не забравяй, че трябва и да ми душах междувременно!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Kvo e oralen seks li...
aMi to dumata oralno go izdava na momenta, svurzano e s ezika... ta eto primer:
muja kazva: fuck you!
a jenata: fuck you, too!
Ei tva e oralen seks