- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- S kakvo belio hodite?
ami predimno nosq bokserki ama i pra6ki![]()
лаинорески
Прашки и много рядко боксерки.Задължително сутиен без него не излизам.
bokserki prilepnali razli4ni na cvqt nai 4esto 4ernmi i 4erveni
боксерки...широки за да не ограничавам движенията на патока. На раета...сини и зелени, сиви и сини, червени и жълти...бе сяквии с дупка отпред за по-лесно......
маа фака
Drugo osven nocerki ne slagam!Slipove me sum nosil 4estno ot 2-ri klas!
Ба, не ми говорете за слипове! Бих сложил само, ако приятелката ми ги сметне за секси.
Ами, то при нас, момчетата, няма голям избор. За домашна консумация нося свободни боксерки, за навънка - стегнати памучни или стегнати ликра, едноцветки. А наскоро ми подариха едни червени, еластични, без крачолчета, с ниска талия и един номер по-малки, отколкото нося.. Много ги обичам! Партньорката ми - и тя
А към момичетата - как носите дантелени бикини на домашен принцип!? За гаджето - да, но иначе? Не ви ли дразнят? А и прашките не ми изглеждат особено комфортно бельо - едно лентичка в Г.З., едно парцалченце отпред.. Може да са секси, но бикините са мноого по-еротични.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Бельо?
-подкрепям,бикините найстина са много по-еротични отколкото прашките ;>Може да са секси, но бикините са мноого по-еротични.
Drusash li se batka?Първоначално написано от NoSpace
Kato widq nqkoq po prashki iii vednaga mi staaa mecha , det se wika
Nai me kefqt momicheta po prashki
![]()
Po-temata:
Bokserki,rqdko slip![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
-мне,нали знаеш-всеки с вкуса си,казало кученцето и си облизало топкитеDrusash li se batka?![]()
това са ми най-секси за специални ебливи случаи \/ \
/
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Ми аз вече почнах да нося прашки само лятото и през пролетта и есента когато все още е топло!защото ми дойде акъла.неискам да ми измръзнат всичките работи още на тая възраст!след това сменям прашките с боксерки или бикинки!ест с удобни,стегнати(не като някой раздърпан парцал)и най-вече секси!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Най-често слипове, и по-рядко боксери. И само Skiny.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
миии с натолеонки или килоти в зависимостпредпочитам боксерки
![]()
Прашки и боксерки, ама винаги са много луди и с изродски картинки. Задължително с ниска талия, а боксерките и много прилепнали.
боксерки!
имам 1 червени с таралежчета дето пише с гледане не става :P
Искам и аз! Откъде си ги купи!?Първоначално написано от Pingwin_rlz
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
I az kato pochti wsichki tuka ... prashki ili boxerki ... spored zawisi :P
Сега зимата нося предимно боксерки,бикини
а прашки нося лятото и то не непрекъснато-най вече заради жегата и заради дрехите
за сутиена е ясно носи се,лятото обаче слагам и бюстиета много са удобни и хубаво седят ,вече зависи от това какво имаш или нямаш( и най-вече не запарва като сутиена )
Цветове, типове всякакви
Шизъл, на теб бельо не ти требе, само една дупка на панталоните одзаде да има откъде да ти влиза, не забравяй че си 24/7 работно време, мангизи тря ми носиш!Първоначално написано от shizzle
Първоначално написано от malkata_