- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет....
Значи...дори незнам как да започна темата...както и да е,ще напиша нещо като за начало....
Да почнем съвсееем от началото....преди няколко месеца,по стечение на обстоятелствата,разни случки и много мислене осъзнах...че съм би сексуална....от тогава насам имам няколко връзки с момичета...ходила съм и с момчета разбира се....и сега съм в една много кофти ситуация....
Значи влюбена съм (много,ама наистина много) в едно момче....което обаче е на доста разстояние от мен...но това не ми пречи да го обичам.Проблема идва от това,че има едно момиче,което всеедно "се бърка" между нас,макар че и аз играя важна роля в това "намесване"....тоест и аз имам вина...а и на всичкото отгоре преди време имах връзка с това момиче и тя също много ми харесва,аз я харесвам,тя ме харесва........Сега съм в следната ситуация:
Аз съм влюбена в момчето,ужасно много харесвам момичето и си нямам никаква представа какво да правя.....объркана съм....няма с кой да поговоря...вие сте последната ми надежда,моля ви,дайте ми какъвто и да е съвет.И не ми пиште глупости,че ми дойде до гуша!!!
Ами прецени добре с кой си струва да бъдеш..ако не можеш да бъдеш с това момче, защо не опиташ да бъдеш с въпросното момиче, може би ще се получи..нз все пак помисли добре и реши с кой искаш да си!
Може да ти е дошло до гуша, но истината е, че ти нито си влюбена, нито обичаш. В това състояние човек е НЕ-СПО-СО-БЕН да мисли за друг. "Ох, много го обичам! Ох, много я харесвам!"
И какво искаш да прочетеш? Да, легни си с нея и не се притеснявай. Той ще се върне, ще бъдете заедно и щастливи.
В случая няма значение какви са сексуалните ти наклонности, а ценностната ти система...
He who runs with aggression walks with no dignity
Мисля, че сама си казваш, кое предпочиташ...да си влюбена е по-силно от това да харесваш някойПървоначално написано от MySel`f
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Какво да се получи!?....... Остани си с момчето по-добре...Първоначално написано от MoHuTo
Къде съм казала,че ми е толкова зор да легна с нея?Не ми е заради това.....
Казвам,че много го обичам и че нея я харесвам,макар че колкото и да не искам мога да кажа,че обичам и двамата.Въпроса е в това,че и двамата могат да влязат тук и да видят какво става и също така и двамата знаят за...за проблема ми....Първоначално написано от In4iTu_
Когато обичаш някой,никой не харесваш много.Това за мен е изключено.Може да е силно привличане.Да обичаш означава никой друг да не те интересува като обект на харесване.
sled kato momcheto e tolkova dalech...ne vijdam smisul da go chakash..
Значи...ами ако не можеш сама да вземеш решение,просто трябва да се посъветваш с някой близък-приятел(ка),роднина а пък защо не и майка ти,или баща ти.Просто в такъв момент няма какво друго да сториш,пък и не трябва да се срамуваш да кажеш на някого за сексуалната ти ориентация-такава си и не можеш да се промениш.
Знам че съвета ми не е бил много потребен,но не ме бива в тези неща...
и дано намериш решение на проблема си>успех!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Хващай момичето.![]()
Ми то аз тъй като съм заявила сексуалната си ориентация одавна сега съм мааалко в затруднено положение.Няма с кой да се посъветвам,особено по тая тема....Майка ми и баща ми мъничко (всъщтност много) ги мразя,те мразят мен и така не бих говорила с тях за такива работи.....Останалите са пристрастни според мен....поне тези,които биха ме изслушали....Първоначално написано от slavito007
Затова се обръщам към вас,надявам се вашите съвети да ми помогнат,че никой друг не ми остана.....
I koe ne ti e qsno? Maloumna li si?Първоначално написано от MySel`f
Не забелязваш ли,че търся съвет?Неискам да ми разясняваш нищо....и също така и в твоя цитат го има:Първоначално написано от Анонимко
А...Първоначално написано от MySel`f
....момчето няма какво да го чакам...той би могъл да дойде по всяко време....Първоначално написано от BeBencEto
Много ми е кофти,че няма с кой да си поговоря дори....затова пиша тук...някой дават смислени мнения,макар че все пак....ох и аз незнам вече какво да правя...![]()
....
Моят съвет е хващаш момчето и момичето и правите тройка, всички ще са доволни. Най-вече момчето.
А не можеш ли да бъдеш и с двамата? Без те да знаят естествено. Не е толкова трудно да бъдеш с двама.
Според мен първо сама трябва да си изясниш дали си би или не си ...и тогава да прецениш, с кой искаш да бъдеш...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от MySel`f
Да ти кажа според мен е по-добре да потдържаш връзка и с двамата. Щом неможеш да решиш. Поне за момента ,но когато момчето дойде близо до теб вече тогава ще мислиш какво да правиш ще могат и те да обсъдят нещата ,а не всичко да виси на твойте плещи. Според мен няма лошо да излизаш с момичето и да се харесвате ,но не трябва да забравяш и момчето в което си влюбена. Мойто лично мнение е да пробваш това нищо не губиш. Ако не се получи винаги можеш да пробваш други решения![]()
така е..Първоначално написано от In4iTu_
![]()
Ти още не си определила своята сексуална наклоност.Щом преди си имала връзка с това момиче и още имаш чувства към нея ми бъди с нея...а плюс това момчето е далеч,но ако наистина си толкова влюбена в него както твърдиш,вече незнам....в много трудно и гадно положение си направоо....