- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MusicIsTheKey RLZZ!!!!
Mисля че всички дължим едно голямо БЛАГОДАРЯ на MusicIsTheKey =D> =D> - поне за мене това е най-полезният потребител в този форум![]()
=D> =D> =D>
браво браво... наистина свършиха много добра работа заедно с the_destiny и благодарение на тях мн хора, включително и аз, вече нямат проблеми с намирането на доста филми и информация около тях![]()
![]()
а и задачата не беше никак лесна, изисква се доста ровичкане и седене пред pc-то
благодаря
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Съгласна съм ! Браво и Благодаря![]()
=D> =D>![]()
![]()
bravo i na Ice Princess 4e se e setila![]()
браво браво! =D> и за мен тя е най-полезният потребител тук.няма песен,която да не е намерила.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Наистина е много добре да има такъв юзър, който толкова да помага в търсенето на песни и филми!Браво.
Браво,браво!И аз признавам че е много полезна.=D>
Ама тя май малко позабрави за моите песнички-Regresa a mi на Il Divo и Hasta mi final пак на тях.Плссссс само да не е в дата бг,ако можеш качи ми я на megaupload.com
Извинявам се за голямата досада,ма тва са ми двете най-любими песни!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Еми а злично фъкито си я уважавам доста отдавна...и на мен ми е намирала разни песнички!Мярся!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
MusicIsTheKey е един от най-полезните отребители на форума...особенно в разсел "Музика и ТВ"която и песен да кажеш -ведбага я имаш...
![]()
![]()
![]()
Поздравления.....!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
suglasen sumПървоначално написано от Ice Princess
Според мен тя е шефката на линковете !И на мен мн е помогнала !Браво и Благодаря
Имаш едно черпене от целя форум !
Определено си права!Наистина MusicIsTheKey заслужава едно голямо благодаря!!!Първоначално написано от Ice Princess
\
/
абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от MoHuTo
определено си е заслужила тази тема 4е и още
виждам 4е в тази тема са услужливи и благодарни хора затова моля ви се да ми помогнете да си намеря саундтрака към филма BRING IT ON ALL OR NOTHING PLSSSSSSSSS
екстра си =D> \/
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________