- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс?
Ако един човек е красив,но дебел,има ли шанс да си легне с момиче?
ми може да си намери красиво дебело момиче и готово![]()
ne nqma 6ans....nikoga ne si vijdal debeli hora da si imat gadjeta i da se jenqt,nali?pravi si izvodite sam...prestanete s tiq prosta6ki temi.
![]()
Хахахаха![]()
Където плюя, там не лижа
и кво ся хората които не могат да отслабнат да мрат така ли?Малко съчувствие поне ве!?
Хахахаха.... не съм чувал за такова нещо като човек да не може да отслабне. Аз в края на 7ми клас бях 90кг 176 висок, сега съм 9ти клас. Знаеш ли колко съм? 72кг и 186см висок, така че точно на мен не ми казвай че неможеш да отслабнеш...
Просто, за да правиш секс с момиче ти е необходим единствено пенис, нищо друго. А това дали някое момиче би те избрало, твърдо-да. Но и доста не биха, зависи ти какво търсиш дали само секс или и чувства.
Ima hora , zakoito vynshnostta na chovek ne e ot golqmo znachenie , no sa mn rqdko sreshtani.No v nikakyv sluchei pylnotata ne e kriterii dali mojesh ili ne da si legnesh s nqkoe momiche.
Moqt syvet e da otslabnesh, kolkoto i gadno da zvuchi , a pyk ako ne iskash ili ne mojesh - da ne ti puka , koito si te haresva ste si te haresva ,kakyvto si si- uspeh
дам твърдо
познавам едно момче което не че е 100 кг примерно но е пълен и е страшно готин и всички момичета си падат по него
Ако имаш пари, половината жените и момичетата ще искат да си легнат с теб. Нямаш ли, по-добре отивай към най-близкия фитнес център и дейставй!![]()
Разбира се.А и за всеки влак си има пътници.Всякакви вкусове.А жени бол.Значи-вкусове бол.Спи спокойно.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Защо пък да не може![]()
кво и дебелите живеят и правят секс![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love