- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рязане на Mp3 ????
Тряя ми програма не за рязане на Mp3 , а само за смаляване ма големината.Например ако една песен е 4Mb да я направя 800 kb.В момента за смаляване на размера ползвам MP3 To Ringtone Gold , но тя много сваля качеството на звука.Имам и Xilisoft MP3 WAV Converter,която пък запазва качеството,но размера пак е много голям.Та мисълта ми е дали има програма която да смалява размера на песента,но качеството да си остава същото.Съшност аз си смалявам песнички за да ги качвам на GSM.Тела ми е NOKIA 6270 та ако програмката е и за Нокия-още по добре![]()
Аз използвам Power MP3 WMA Converter ;]
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
А пробвала ли си с нерото ?
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Приятел, пробвай със специализираната програма за телефона ти, можеш да я изтеглиш от официалния сайт на Нокия, аз ползвам такава програма за моя телефон- Алкател, върши страхотна работа... \/
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
За да смалиш големината, смаляваш битрейта, което означава, че качеството се понижава-няма как.
хъхъ..
абе хора как се бачка с Power MP3 WMA Converter![]()
A откъде мога да го намеря тоя Power MP3 WMA ConverterВ датата до няма....Дайте линкче [-o<
Power MP3 WMA Converter 2006 v3.42a-S.i.C.rarПървоначално написано от PaSsioN_GiRL
Power MP3 WMA Converter 2006 v3.42a [MCNY].rar
Power MP3 WMA Convertor v1.04.Retail.rar
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
Добре пуснахте линкче сега кажете как се бачка с т'жа чудо на чудесата![]()
Цъкаш на Add File --> избираш там песента --> цъкаш на нея и даваш convert selected
Елементарна е ! Не вярвам да не се справиш![]()