- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тупак - мисли
Хора, знаете ли някви мисли на 2 PAC ? Аз мога да споделя с вас само 1, щото само нея си я знам.![]()
In life there going to be some things thats going to make it hard to smile.But ever you go through all the rain and the pain you got to keep your sense of humor...You got to smile for me now!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
On these cold streets, ain't no love, no mercy, and no friends , In case you never see my face again (2Pac)
"I truly believe I have been blessed be God and God wAlks with me " (2pac)
"I`m not saying I`m gonna change the world ,but i guarantee that I will spark the brain that will change the world" 2pac
"Goin insane, never die, live eternal, who shall I fear?
Don't shed a tear for me nigga I ain't happy hear
I hope they bury me and send me to my rest" (2pac)
"Through every dark night, there's a bright day after that" (2pac)
"So no matter how hard it get, stick your chest out
Keep your head up, and handle it" (2pac)
о така нататъка ....![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
"Even if I die, I'm gonna be a fuckin problem" - не е толкова мисъл, но е една от любимите му фрази..
"I believe that everything that you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going to suffer from it. But in my mind, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - любима мисъл
"Say money bring bitches, bitches bring lies
One nigga's gettin jealous, and motherfuckers died" - това е невероятно...
"If you can't find something to live for, then you best, find something to die for.." - един от девизите ми
"Fuck friends cuz when in danger them niggaz changed" - фраза, която мисля да татуирам върху себе си.
"Talkin to a nigga on a tight leash
Screamin "Fuck the police," as I ride through the night streets" любим цитат от песен
Някои не са мисли, но все пак..
Благодаря и на двама ви за отговорите![]()
Аз се сетих за още една негова мисъл...
"Remmember to keep yourself alive.There`s nothing more improtant than that"
Както и за един цитат от песен, който ми помага много често :
"Baby, please don`t cry! You`ve got to keep your head up!Even when the road is hard never give up ! "
Какви мисли бе?!? Та той не може да мисли. Даже и името му го подсказва - ТЪпак.![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
тва беше жалък опит да бъдеш оригинален ! изглежда доста тъпо ..поне за мен ...Първоначално написано от Мo6no
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от IdiOtKa
Съгласна съм с IdiOtKaНе разбирам защо говориш така за Тупак, при положение, че ти ама грам не можеш да мислиш.Не искам да обиждам никой, но ... Мo6no, това, което каза беше много, ама мега тъпо !
А кат` е бил толкова умен що са го гръмнали? А?!??!?
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
Щот` е казвал това, дето мисли, а на някои хора не им е изнасяло! Е за т`ва ....![]()
аз имам любим цитат от песен.
You know,I wonder if they'll laught when i am Dead?...
Why am I fighting to live,if i just live in to fight?
What am i trying to see when there ain'y nothing insight?
Why am i trying to give when no o ne gives me a try?
Why am i dieing to live if i'm just living to die...?
I'm destroyin' them...
И кои са тези хора?Първоначално написано от martinka_91
![]()
Еми понеже ти си от УМНИТЕ, сигурно знаеш! Айде край на тоя спор, щот е безсмислен.Нито аз ще променя твоето мнение, нито ти моето.
Ами незнам кой го е убил, но не ме и интересува. Но след като ти не знаеш причинителят на обииството как знаеш причината за убииството?![]()
http://tupacmania.net/modules/articles/article.php?id=3Първоначално написано от Мo6no
Отговори си сам, защото на мен хич не ми се занимава с това повече.Казах ти да спрем до тук с тоя спор. Теб като не те те интересува що питаш ?
Айде чао. Който иска да пише още мисли![]()
Ами оки, но защо трябва да се възхищавате и да поддръжавате на мислите на една утрепка. Какви ли "велики" мисли за живота и всичко останало може да измисли една утрепка? Поне аз наричам по този начин изнасилвачите...
Бе туй Мощно го заебете, същия мизерник имаме у Мармаладо, религиозен фанатик (нали и Мощното беше казало, че Бог осмисля живота му?), на всяка манджа меродия, който накрая зацикли на фразата "Ти си комплексар!". Още не можем да го разкараме.
А Тупак е култов. Кой ти казал, че бил изнасилвач?
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Ем....дали я е изнасилил оная или не е ... нито аз, нито ти можем да знаем със сигурност...Прочети по-нагоре и си преведи ... и най - важното....опитай се да разбереш това, което е казал.
Аууул извинявай не е осъден за изнасилване, а за сексуален тормоз. Има разлика, която не го прави по-малка утрепка. Нямам никакво намерение да му чета мислите на този "велик музикант"...
Едит: Това, че съм вярващ няма нищо общо с темата...
Че няма - няма... Просто казвам, че такива личности като тебе са ми доста добре познати
Пише се отрепка. И тва, че е свършил неква мизерия, не означава, че не може да е казал някои истини
маина харабия мно падаш в очите на хората (лично мнение ) нямам нищо против хората който не слушат рап ..напротив овъжавам ги за ибура им и заради това че не слушат чалга ...и никога не съм тръгнала да развивам безмислини теори за някви метали , пънкари или нещо такова ..тва са шитове ... аи защо ми е да говоря за нещо за което си нямам и представа какво е ..и никога не съм се интересувала ... според мен когато не разбираш нещо и незнаеш за кво става вапрос е по добре да не даваш глупави мнение защото с тях ти ставаш смешен ! И казано направо в този същия момент ти се държиш като един тъп чалгар ..димунстрираш плоски мнение лишени от сякакъв смисал и отричаш всичко различно от това което харесваш (като един жив маумен чалгар)Първоначално написано от Мo6no
П.С. :извинявам се за правописните грешки !![]()
Кви са тея глупости дет` ги дрънкаш. Кой ти е казал, че аз не слушам рап? Напротив слушам. И какви са тези глупости за чалгарите? Аз никога не съм харесвал чалагата.
Нима? И кои рапъри уважаваш и смяташ, че не са отрепки?
Предполагам Сайпърс Хил и Имортал Техник..Първоначално написано от Бунтар
И все пак аз не искам да споря..Всеки си има право на мнение..Към това се стремя да се придържам..
ПС - забравих нещо - Добавям и двете от подписа ми..
What is seen is temporary. What is unseen is eternal...
If you could walk a mile in my shoes, you would be crazy too
Cypress Hill, Beastie Boys, Necro, Das EFX, Dr. Octagon, Lords of the Underground, Flipsyde, Everlast, House of Pain, Onyx, Necro...
ощо взето тия...
А знаеш ли колко от тези са били или още по-лошо, са със присъди? Щото аз мисля че знам..