Здрвавейте на 19 години съм и се казвам Петър Петранов. Днес, на връх Бъдни вечер бях брутално изнасилен в тоалетната. Ето какво се случи: Бяхме цялото семейство на масата и ядохме, говорихме и се смяхме. Всичко беше много хубаво и коледното настроение се усещаше във въздуха. Елхата е хубаво окрасена с мигащи лампички и висящи топки. Дори под нея има памук все едно има сняг. На трапезата имаше сърми, боб, чесън, мед, питка, тиквеник, баклава, ушав и други вкусотий. По едно време обаче корема започна да ме боли страшно много и усетих, че трябва да акам. Станах от стола и се забързах към тоалетната, но се препънах в килима и паднах по лице. От удара в земята малка част от лайното се подаде и ме нацапа отзад. Затиснах с пръст ануса си и тичайки продължих към тоалетната, обаче вътре се оказа баба ми, която също акаше. Не издържах, отворих вратата и я изкарах от там. Жената нямаше време да реагира и пусна последните лайна върху седалката, като я изцапа зверски. Толкова ме напъваше, че за мен това нямаше значение. Седнах върху лайната на баба ми и започнах да се напъвам. Лайното беше толкова твърдо и дебело, че излизаше невероятно трудно и усещах невероятна болка. ПОЧУВАТВАХ СЕ ИЗНАСИЛЕН ОТ ЛАЙНОТО СИ! След като мъчението премина се надвесих над супника и видях мръсното миризливо копеле - гледаше ме надменно с мазен поглед. Не издържах и започнах да го тъпча с бос крак - размазах му физиономията. Сега ануса ме боли...