Hora bqh se ot4aql 4e nqma da namerq momi4e i vse o6te sym ot4aqn ama dneska
zemam edno par4e banica i vatre lis4e s nadpis "liubov"
i se zakefih maksimalno
a we sq samo da sre6tna nqkoi i.......2007 dano bade po dobra ot 2006 dano dano
![]()
ммммммммммммм колко хубаво и аз ти го пожелавам от сърце бъди щастлив/а само това има значение![]()
f*ck off!
Аа и да научиш английски, щастлив се пише hapPy![]()
хъхъ..
Off twa sa pulni prostotii ...
I kwi sa tez banici s kusmeti po Koleda ?! Na Bydni vecher se slaga pitka sys para ... ne banica ... banicata e na Nowa godina ... jesus
Edit
Ако се научиш как се пише Happy и аз ще съм щастлива![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
браво,браво! радвам се за теб! нали знаеш,че на Коледа стават чудеса...така че нищо не се знае![]()
Всъщност и на бъдни вечер може да се сложи баница с късмети.Първоначално написано от smily_data_bg
хъхъ..
дано! и го пожелавам не само на теб, но и на себе си и на всички форумциПървоначално написано от Hapy
![]()
мм да и ние така го правим..Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ами дано...пожелавам ти го![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Пфахахахахаххххх.... И как, кажи ми, едно неконтролируемо стечение на обстоятелствата, като тва, че в твоето парче се е оказало листче (!) с надпис "любов", ще ти помогне да си хванеш гадже? :/Първоначално написано от Hapy
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
da, da, i jenite trqbva napulno da se pod4inqvat na mujete i drugi takiva stari tradiciiПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Tradiciite sa si tradicii ... daite po tyz logika na Koleda kozunaci i qica da qdem ..![]()
![]()
![]()