- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tekove
Zdraveite skoro 6te mi e za pyrvi pyt i ne mi e qsno samo edno i dano vie mi otgovorite.Kogato svyr6i pyrvi tek svalq li se kondoma,ili ostavam s nego posle za vtori ili vtori s nov kondom.I kolko teka nai mnoo ste pravili.Mersi predvaritelno
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
malka_sladuranka,лъжеш се - презерватива се изпира и пак се слага![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Да бе ма преди тва се глади с ютиятаПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Пич, ако нищо му няма на капута продължавай да бичиш!
не бе...дайте да му кажем на човека да не видим след някой друг ден тема "презервативът преля..после приятелят ми го изпра и го изглади бременна ли съм"
пич...презерватива се сменя като свършиш 1вия път!
Презервативът се сменя след всеки път, не само първия ^_^ И се проверява да не се е скъсал!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Свършиш ли тря го сменяш с нов и тнПървоначално написано от prrresli
Топваш го във вряла вода за около минута, ръсиш малко талк, че по-лесно да го наденеш, отгоре му капваш зехтин (не олио, че зехтина си е по-полезен) за лубрикант и повтаряш процеса до пълно скъсване. Пари са се дали за тоз презерватив, ей...
He who runs with aggression walks with no dignity
Не си купувай от нормалните презервативи за еднократна употреба, купи си от новите за многократна. Има ги в Била вече, питай на касата ако не ги намериш.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
аххахахахахахах ти как го проверяваш да не е скъсан?Първоначално написано от shizzle
надуваш ли го?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Тря запомниш едно батка - секса и формула едно са две наистина много сходни неща - и при двете се сменят гуми
сменя се всеки път! после е хубаво мом4ето да се измие и изпишка за следващия тек!Първоначално написано от prrresli
аа и още нещо пише си го на листовката към презарвативите.. купи си следващия път кутйка а не едини4ни презарвативи
пълни се с водаПървоначално написано от ачката
иначе знам и за хора дето ги надуват де...ама.. хаха това е смешно
![]()
Ама чекай ве тва е основното приложение на презервативите, да се напълнят с вода и ги мяташ през терасата и измиваш прозорците на съседката от 1-я етажПървоначално написано от malka_sladuranka
аз със крем ги пълнех и ги подмятах на съучениците ми![]()
Явно си по-богата че с крем да ги пълниш. Ние сме си скромни и бедни и само до няколко капки вода, до колкото да има центробежна силаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
ами... зимах кремчето на съученичката до мен...и пляккк на чина на някох зубрач хахаха как гледаха само изпод очилата си....Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
еее стига ве и аз бях зубрачПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
То кой ли не е билПървоначално написано от ачката
хаха ако искаш да станеш баща карай с един...след всеки тек...и проверяваш да не е скъсан...пълниш го с вода ама не много...и да не забравиш да се измиеш след като махнеш гумата...можеш и по време на секса да го провериш дали не се е скъсал ама може и да убиеш настроението на мацката...моето момче така прави понякога...и ме вбесява!!!Първоначално написано от prrresli
![]()
![]()
Стига лъга момчето!!! презерватива се пере на 90 градуса в пералняПървоначално написано от malkata_
![]()
яяяя зубариииииииииииииииПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
яяяяя курваааааааааааааааПървоначално написано от malka_sladuranka