.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Tekove

presli
    Guest
    Mersi na vsi4ki,a kolko nai mnogo teka ste pravili

Фен
    Град
    Свищов
    на колко си години,че си тръгнал да правиш секс??/Е гати малоумните въпроси.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

jorjolinko
    Guest
    ае хора не се ебавайте така майтап майтап някой земе да ви повярва има да се смеем пак!...
    То не че сега не се смеем ама все пак да си имаме уважението..
    Ся има големи "ебачи" и "ебачки" ама има и много неопитни чеда....аха да прай секс и вие ще го уплашите...детето.....

presli
    Guest
    NA 11 godini ,Ti na kolko si

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от presli
    Mersi na vsi4ki,a kolko nai mnogo teka ste pravili
    гаджето ми оклоко-5....после и двамата бяхме дооста уморени!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

preslii
    Guest
    Eha Mnogo.Bravo

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    lol, ама вие сериозно ли говорите за водата?! Да пълня презерватива с вода, за да го проверя?! Вие правилно ли се развивате!! LOLOLOLOL
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

presli
    Guest
    za6to,kyv e problema v vodata

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    lol, ама вие сериозно ли говорите за водата?! Да пълня презерватива с вода, за да го проверя?! Вие правилно ли се развивате!! LOLOLOLOL
    хахах лично аз....не!!!е ако ще да пълни с вода...кво му пречи?!....пък ако седне го проверява по време на секса.... ....моя някой път верно го прави иии ме дразни много така...ама кво да се прави...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от presli
    za6to,kyv e problema v vodata
    няма проблем...тва е ако искаш...асо притесняваш че може да е станало гафче...не е задължително...

Супер фен
    Град
    Па то се проверява след като свършиш, хващаш го и изстискваш. Ако спермата почне да прелива през някоя дупчица и се изпразни презерватива - ясно каква е работата. Няма нужда да пълниш с вода и тем подобни.

А се проверява дали е скъсан всеки път!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Па то се проверява след като свършиш, хващаш го и изстискваш. Ако спермата почне да прелива през някоя дупчица и се изпразни презерватива - ясно каква е работата. Няма нужда да пълниш с вода и тем подобни.

абе по-добре го надуй

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

абе по-добре го надуй
    МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Kitana
    МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!
    Е, и по стандартния начин не е особено чисто. Всеки път тайно удрям по един пръст на чаршафа, че да се махне мазнотията

Повече от фен
    Град
    Е, и по стандартния начин не е особено чисто. Всеки път тайно удрям по един пръст на чаршафа, че да се махне мазнотията
    хахаха ех това с мазнотията ... поне не са те целили с презарватив ! на моя го беше обсебило нещо и зпо4на да ме "урдя" леко и да ме цели с пълния кондом УЖАСС олепих се цялата хаха както и да ... после го "убих" оххх добрите стари лигави времена

Супер фен
    Град
    хахаха ех това с мазнотията ... поне не са те целили с презарватив ! на моя го беше обсебило нещо и зпо4на да ме "урдя" леко и да ме цели с пълния кондом УЖАСС олепих се цялата хаха както и да ... после го "убих" оххх добрите стари лигави времена
    Леле, малее.. То вярно, че съквартирантът ми си държа два месеца над леглото надут презерватив.. Ама и това е извратено

Повече от фен
    Град
    Леле, малее.. То вярно, че съквартирантът ми си държа два месеца над леглото надут презерватив.. Ама и това е извратено
    е 4ак пък извратено ...1-път никой не убива не не мисля беше в момент на пълна лиготия и смях на всеки му се слу4ва а и нали знаете колко .. жизнени ставаме жените след секс .. (т.е. аз си заслужавах )
    а това с надутия презарватив е готино и смешно особено ако сте на общижития всеки има разли4но 4увство за хумор и възприятие ...

Супер фен
    Град
    Не, и аз смятам, че е яко забавно

"Александре, това там над леглото ти надут презерватив ли е или аз просто съм много загорял?"

presli
    Guest
    XaXAAXXAAXAXXAAXXAXA.
    Tva s naduvaneto 6a e mnoo gnusno we

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си