- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tekove
Mersi na vsi4ki,a kolko nai mnogo teka ste pravili
на колко си години,че си тръгнал да правиш секс??/Е гати малоумните въпроси.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
ае хора не се ебавайте така майтап майтап някой земе да ви повярва има да се смеем пак!...![]()
То не че сега не се смеем ама все пак да си имаме уважението..
Ся има големи "ебачи" и "ебачки" ама има и много неопитни чеда....аха да прай секс и вие ще го уплашите...детето.....![]()
![]()
NA 11 godini ,Ti na kolko si
Eha Mnogo.Bravo
lol, ама вие сериозно ли говорите за водата?! Да пълня презерватива с вода, за да го проверя?! Вие правилно ли се развивате!! LOLOLOLOL
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
za6to,kyv e problema v vodata
Па то се проверява след като свършиш, хващаш го и изстискваш. Ако спермата почне да прелива през някоя дупчица и се изпразни презерватива - ясно каква е работата. Няма нужда да пълниш с вода и тем подобни.
А се проверява дали е скъсан всеки път!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
абе по-добре го надуйПървоначално написано от shizzle
![]()
МИ И АЗ МИСЛЯ KATO SHIZZLE ! не 4е нещо ама винаги съм се 4удила защо трябва да се цапаме допълнително и да си създаваме главодболия като ги надуваме или пълним с вода ... няма смисъл!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
Е, и по стандартния начин не е особено чисто. Всеки път тайно удрям по един пръст на чаршафа, че да се махне мазнотиятаПървоначално написано от Kitana
![]()
хахахаПървоначално написано от shizzle
ех това с мазнотията ... поне не са те целили с презарватив ! на моя го беше обсебило нещо и зпо4на да ме "урдя" леко и да ме цели с пълния кондом УЖАСС олепих се цялата хаха както и да ... после го "убих"
оххх добрите стари лигави времена
![]()
Първоначално написано от Kitana
![]()
![]()
Леле, малее.. То вярно, че съквартирантът ми си държа два месеца над леглото надут презерватив.. Ама и това е извратено
![]()
![]()
![]()
е 4ак пък извратено ...1-път никой не убиваПървоначално написано от shizzle
не не мисля беше в момент на пълна лиготия и смях
на всеки му се слу4ва а и нали знаете колко .. жизнени ставаме жените след секс .. (т.е. аз си заслужавах
)
а това с надутия презарватив е готино и смешно особено ако сте на общижитиявсеки има разли4но 4увство за хумор и възприятие
...
Не, и аз смятам, че е яко забавно
"Александре, това там над леглото ти надут презерватив ли е или аз просто съм много загорял?"
XaXAAXXAAXAXXAAXXAXA.
Tva s naduvaneto 6a e mnoo gnusno we