- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е сексът на 15 .. ??
На толкова бях когато го направих за първи път.. Онзи ден приятелят ми ме попита точно този въпрос "Какво е сексът на 15 .. ??" Погледнах го тъпо и незнаех какво да му отговоря, от тогава минаха 4 години .. сексът на 15 беше общо взето тъп (ако може така да се нарече) а в моя случай тогава ходех около година с едно момче и ахахах много се обичахмеее в смисъл не беше някое курвенско изпалнение ..но аз все още съм дете .. какъв ли ми е бил пък акъла преди толкова време да правя секс .. Какво мислите вие .. не ме интересува дали днешното поколение е пропаднало или не и т.н. .. това го четем във всяка тема ..
Мисля, че на 15 е тъпо да правиш секс, на 16 съм, направих го за първи път на 14 и си спомням колко смешно беше, незнам къде ми е бил акъла! но знам, че с възрастта ще става още по хубав секса, всичко с времето си![]()
Където плюя, там не лижа
Затва казват ората че тря се чака - трай бабо за хубо усещане в леглото.
АЛКОХОЛА ВРЕДИ ДЕЦА.... ТИРИРИРАМ![]()
![]()
![]()
И аз го направих на 15 и не съжалявам, колкото и хора да ми казват, че съм била малка и т.н.Аз не мисля така, защото го исках,чувствах се готова и обичам адски много приятеля ми.Исках с него да го направя,само с него.
aide stiga se prai be atika nali si poemala salama ko sq se praish na mydra i na mnogo poumnqla se lape si bila i nqq kvo da se pravish chat li si ?
sq kato si po golqma ela bati da te plqsni da vidim kolko si opitna![]()
Готин е, ако е с мен!![]()
![]()
![]()
А сериозно - при мен, сексът на 15 беше детска мечта, до която не стигнах от алкохол и хайманосване. А и да се разделя с девствеността си толкова млад? Стига, ве, аз правя всичко възможно да не одъртявам толкова бързо и пак! Днес се събудих и бях на 19!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
и аз го направих млада - на 14, не ме е яд че го направих на 14 ами това че го направих с неподходящ човек![]()
![]()
уж много се обичахме но...сега 5 години по късно ми идва да повърна(с извинение) като се сетя
![]()
И аз те обичамПървоначално написано от malka_sladuranka
Аз съм чувал от по-възрастен човек "Преди не ми беше толкова хубаво, тогава не можех да изпитам удоволствие". МОже би е така, не знам. Засега не мога да отговоря. Не съм виждал двете страни на нещата. Но секс на 15...е само за запознаване с материала![]()
![]()
Хм. ако дадеш снимка ще си помисляПървоначално написано от malka_sladuranka
Edna sme6ka i izbivane na kompleksi, za nqkoi i e "bqgstvo" ot problemite ili go pravqt napuk na roditelite si i tem podobni gluposti... tova e sexa na 15.
най-голямата грешка в живота ми..ех тогава даже не бях и на 15, а на 14...мисля че винаги ще съжалявам за това, макар и с времето да го преживявам...Хора, ако ви предстои първия път, знайте че ще е само веднъж и 1000000% ще ви се случи, не бързайте и го правете с чувство, защото иначе ще се чувствате като парцал след време
нещо са те нахапали свищовските комари теб и затова така си мислиПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
az go napravih kogato navar6ih 16 to4no!zatova nz))no svremeto opredeleno sexat stava po qk!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ми и моя 1-ви път не трябваше да е с този човек,ама пък не ме е яд!квото било било!кво да напрая?!така ми било писано!вече се научих да не ме е яд за минали постъпки!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Сексът на 15 е прибързано действие
И аз бях на 15 като го направих за пръв път. Днес продължавам да го правя със същия човек. Не знам, един ден може да мисля, че е било прибързано, но сега точно не съжалявам. Беше хуаво, продължава да е хубаво, а и ако можех да върна времето назад, пак щях да го направя с него, тоест пак на 15.
Умнияя-Дъ Ретърн! майка ти ше еба
...