- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- KVO MISLITE DA VKARATE NA NOVA GODINA :)
kuv drug mislite da zemete na ng?
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
не мисля да взимам абсолютно нищо....Всичко трябва да е на аванта иначе няа да е сладко...
Нищо няма да вкарам, ще ти го вкарам на теб ахахБира, евентуално некъв алкохол друг, ама не да се напивам като прасе
Мисля да се отрежа мощно с мента и бира.
мисля да се направя на магесник.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Алкохолец за душата.![]()
![]()
Абсент.
зависи къде ще съм
![]()
i az sum na toq principПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
БреххПървоначално написано от Анонимко
ИНДИЯ Е ВАШАТА РОДИНА !
ПРАМОД МИТАЛ Е ВАШИЯТ БАЩА !
МАХМАТА ГАНДИ Е СТАДИОНА ,
БОМБАЙЧЕТА СА ВАШИТЕ ДЕЦА !
Ах , колко жалко е да си чорбар...
апф ти да нямаш температура?!Първоначално написано от Анонимко
Козче и амфетки - мисля, че това е предостатъчно... Ама по-скоро един френд ще ги вземе...хех - аз на аванта![]()
алкохолец май мо6тно 6те се напия..да удавя мъката..а трви4ка ми се иска да имА..ама няма от де..мн shit
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
С един приятел мислехме да правиме партия за Кокаин, но май ще карам само на алкохол.
аз ще вкарам кото има,но нямам намерение да си зимам нещо специално...нова година не ми е чак такъв повод,че да изсипя голяма сума пари за нещо си(виж абитура е друго нещо)...предпочитам да си купя дрехи![]()
ami az-amfetki+mn cigari,moje i nekuf bong,abe koz 6e ima dosta!!!nqma da piq 6oto...principno ne obi4am da se nalivam!!!a ina4e ima oferta da si zema nekvo bonbon4e ili da me 4erpat s koka,ama nz i az....ne6to kato gledam mn ne6ta se sabraha....abe kvoto ima![]()
Балантайн'с файнест.![]()
2т. системно
Word!Първоначално написано от Whisskas
![]()
PI4 QKO SI TUP ALKOHOLANAMALQVA EFEKTA NA BONBONA VURHU MOZUKATCTC C NEA KOI DA VI U4I VAS MLADITE
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
A POMEJDODRUGOTOONA NOVA GODINAA NAI MNOO DA ISPUSHA EDIN KOZ SHE TCUKAM CS DO 2 3 AKO IMA S KOI I LEGAM DA SPIM4ESTITA NOVA GODINA
6si napraim kofi4ka, ebatiiii brutalnoto 6te e![]()
Ще се нафъцкам с бира и ще скачам в погото (where quench goes,pogo wakes in his path)!