- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАРНОМАН?!?!?!?!?!?!?!
ISKAM DA Vi pitam ako mn obi4a6 da di6a6 lako4estitel i lak i drugi silni mirizmi dali si narkoman![]()
prosto e vredno i posle nai-mnogo da ti stane lo6o i da te zaboli glava.a i e gadno.![]()
emi pi4 ti sam 6te razbere6 dali si narkoman kogato ve4e nemoje6 bez teq ne6ta moje se kaji i 4e si narkoman i az di6ah okolo 6 meseca ama sprqh spx
да бе, Whisskas е напълно права - като ще се тровиш, поне да е нещо по приятно... като че ли нямаш избор... кеф ти Крум, кеф ти каквото си искаш...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
=D> Точно така.Първоначално написано от Whisskas
![]()
Лично за мене лепиларчетата са най-голямата измет от съвкупността, наречени "наркомани".Поне се трови качествено..
подкрепямПървоначално написано от Boni-bon
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
abe nz ne si narkoman...prosto ti haresfa mirizmata...na mene naprimer mn mi haresfa mirizmata na benzina ili na flakona sus sprei...e karai si na lako4istitel ne minavai na lepilo i ne6u takoa 6tot ne e hubavo...![]()
![]()
a puk i ti "obi4a6" da go di6a6 a ne si pristranena smisal ako ne go di6a6 opredeleno vreme ni6u ne ti staa a narkomanite ako ne si zemat dozata navreme i pripadat i im staa lo6o 6tot sa zavisimi ot drogata bez neq ne mogat...a ti bez lako4istitel moje6 (nadqqm se)
![]()
![]()
![]()
пробваи с лепилце "кале" и питаи пак. :P
Only God will judge me!
ami ako samoceno iska6 da gi meri6e6 tiq mirizmi,moje i da si ama edva li samnqvam se!!!!az li4no mn obi4am da mi meri6e na boq,lak i e takiva ne6ta,ama ne sum narkomanka,ako oseta nqkva takava mirizma mi stava mn qko,ama i da q nqma mi e se taq.....
kvo 6e re4e 'trovi se ka4estveno'?!!??!Първоначално написано от niGGa
i kyf to4no e efekta na lako4istitelq haah ili ne sym ulu4ila markata, 6toto az za lako4istitel deto nadrusva ne sym 4ula ..q razdui malko haha
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
кое точно не разбра?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
eem tav si e vqrno puk i kvo ti stav kato gi di6a6 teq raboti edval se nadrusva6 axaxxaxaxaxПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...