- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е ебaл учителка...
...в дебелия задник?![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
А кой е ебaл учителка с ultrathin?![]()
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Ще ти се...![]()
П:П Спри да се заяждаш,защото ще се оплача на админите!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Bih iskal no...Samo kazvat che sym bil sladakNishto dr ;( ibahti gavrata!
![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Извратеняк!
всеки си е иузвратен по свой си нячинПървоначално написано от m.j.a.
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
az iskam da sera na liceto na ultra i da i vikam kolko e smotana i sys kakvo staro mislene e bai toshovata ofca![]()
И аз искам мн неща,ама не ставаПървоначално написано от brrrr
![]()
Червените и сините връзки съм ги виждала само...на СниМка,а съм сигурна,че даже и не си спомняш кой е Бай ти Тошо...
П:П-нали на съвременната младеж мотото им е "кОлкото повече пишки строшим,толкова по-добре..."
Мен ме заклеймиха като курва,ти после ми се обясняваш за Тошо(бог да го прости човека)![]()
"П:П-нали на съвременната младеж мотото им е "кОлкото повече пишки строшим,толкова по-добре..." "
еба мн ме зболя истината........ ама живот ко да го правиш секи иска да е "кулл"
тук е моя миг да вмъкна болата ми " мислите си че сте потънали в газария до шия, НЕ до главата са ви стигнали лайната!!!"
хуя избирач не е ебач!
Ето кой ме е портил на админитеПървоначално написано от ultra
![]()
![]()
![]()
Погледни сайта,особено раздела Sex.Първоначално написано от ачката
Не "проповядвам" да се държиш като манастирска девственица,нито пък като улична повлекана,а да знаеш всъщност какво искаш.
Нападките са супер грозно нещо,просто някои младежи от сайта не са дорасли,за да разберат,че света не се върти само около тях!Такъв е и Автора на цялата тема,който така и не разбрах момче или момиче е,че с този ник ми прилича от дългите имена на Пипи Дългото чорапче...
И което е най-важно в случая-ученик е,жалко че днешната младеж наистина е толкова разкрепостена,демокрацият се тълкува по-погрешен начин...
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
А аз си мислих,че никой няма да ме разбере
![]()
![]()
хахахахахахаххаахахахахПървоначално написано от ultra
аз мисля че дон Хуан Игнасио Куровелиа е издал смъртната тайна на Мария-Магдален де Форсека![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
![]()
![]()
Искам да поясня,че никой до сега не съм портила на админите.
Нито Умния,нито Ачката,нито шИзле-мизле..![]()
И всъщност сте ми приятни,поне има с кой да споря...
ахахахахахахахахах това ми звучи като досега не но скоро ДА!!!Първоначално написано от ultra
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Аз не съм ама когато учехме 2-ма от съседните класове минаха по този път и то мноо добра даскалка беше...........![]()
[quote="ачката"]ахахахахахахахахах това ми звучи като досега не но скоро ДА!!!Първоначално написано от ultra
![]()
[/quote
не знам,това вече зависи от вас
аз с никой не съм се дразнила![]()
и аз само шлифера малко ме дразни![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Още от малък съм си много надарен та още като малък в яслата след като ни преспиват и после като се събудим е нормално момчетата да сме си надървени и да ни се пикае, лелката която се грижеше за нас видя атрибута ми и тъй като всички останали още спяха и тя реши да се възползва. Изнесе ми пълен концерт от 7/8 та остана доста доволна, но за съжаление я уволниха. После се появи господин с ненормални наклонности към мъжкото общество и ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз от детската градина спомени имам само как г-жа Кисьова ме наби с пръчката,за дето съм събудила всички деца в групата и,че редовно повръщах прясното мляко в купичката,защото ме тъпчеха с 1-во,2-ро,3-то и най-накрая все аз оправях масите,щото се наяждах последна...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
Кофти, нас ни заплашваха че ако не си изядем манджите ще ни ги исипят в пазвата и аз така съм много наплашен оттогава и сега мама като ми сложи си изаждам всичко и после ме погалва по главата че съм щял да порастна голямПървоначално написано от ultra
![]()
![]()
![]()
АУ НЕ!!!