Здравейте.В момента съм с един ужасен интернет и се налага да го сменя, защото за нищо не ми върши работа, освен да отваря интернет страниците.Просто е адски бавен.Та искам да попитам, защото има една фирма интернет-доставчик Netwlan в нашия квартал, та въпроса ми е , ако тук има техен абонат дали са наистина добри и дали са реални тези скорости, които са написани в сайта им. http://www.netwlan.net/forum/sitenewsw.asp?Dvalue=price
Eми знам, че са адски добри, но уви в моя квартал ги няма.А аз питам конкретно за този интернет.Просто ме интересува дали не лъжат за тези скорости,а са реални?Първоначално написано от TheNightRider
Наистина ли го казваш или просто се подиграваш?Отговори ми сериозно, защото наистина ми е много важно, тъй като ако ти кажа каква ми е скоростта в момента ще паднеш от стола!Да, не могат да се сравняват с Мегалан, но все пак ?Първоначално написано от TheNightRider
Просто за информация... каква ти е скороста в момента? Питам сериозно!Първоначално написано от koalka
Аз съм сигурно тази с най-бавния интернет в целия форум.Хаха, сериозно ме е срам да кажа и все пак 35 килобайта(без смях моля)!Тея ще ги убия някой ден, просто го усещам.Първоначално написано от `Silvester`
Моя е Net2lan и е просто срахотен до 5000 кб/с ми стига а през ноща до повече а плашам само 20 лв. много е добър
В моя квартал такова нещо няма, а и си говорим за съвсем различни интернети.![]()