.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Netwlan?

Мега фен Аватара на koalka

Netwlan?

Здравейте.В момента съм с един ужасен интернет и се налага да го сменя, защото за нищо не ми върши работа, освен да отваря интернет страниците.Просто е адски бавен.Та искам да попитам, защото има една фирма интернет-доставчик Netwlan в нашия квартал, та въпроса ми е , ако тук има техен абонат дали са наистина добри и дали са реални тези скорости, които са написани в сайта им. http://www.netwlan.net/forum/sitenewsw.asp?Dvalue=price

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    www.megalan.bg Ако има покритие в квартала ти се включвай веднага. :Р
    Eми знам, че са адски добри, но уви в моя квартал ги няма.А аз питам конкретно за този интернет.Просто ме интересува дали не лъжат за тези скорости,а са реални?

Да, добър е. :р
    Наистина ли го казваш или просто се подиграваш?Отговори ми сериозно, защото наистина ми е много важно, тъй като ако ти кажа каква ми е скоростта в момента ще паднеш от стола!Да, не могат да се сравняват с Мегалан, но все пак ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина ли го казваш или просто се подиграваш?Отговори ми сериозно, защото наистина ми е много важно, тъй като ако ти кажа каква ми е скоростта в момента ще паднеш от стола!Да, не могат да се сравняват с Мегалан, но все пак ?
    Просто за информация... каква ти е скороста в момента? Питам сериозно!

Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто за информация... каква ти е скороста в момента? Питам сериозно!
    Аз съм сигурно тази с най-бавния интернет в целия форум.Хаха, сериозно ме е срам да кажа и все пак 35 килобайта(без смях моля)!Тея ще ги убия някой ден, просто го усещам.

Guest
    Моя е Net2lan и е просто срахотен до 5000 кб/с ми стига а през ноща до повече а плашам само 20 лв. много е добър

В моя квартал такова нещо няма, а и си говорим за съвсем различни интернети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си