.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Мутри или по мирен начин

Edit

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Abe za6to vinagi vseki misli za otma6tenie! Po-dobre saob6ti v policiata/makar 4e nz s kvo 6ti pomognat/, otkolkoto da var6i6 i ti prestaplenia!

lubopitniq
    Guest
    Kaji na nqkolko tvoi priqteli da go prebiqt gadjeto i i ako iskat i da q iznasilqt taq ako ne na nqkoq mutra plashtash i nqmash qdove

Супер фен
    Пусни си жалба в полицията, не можеш да си представиш как действа.
    2т. системно

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    awe boq si e 4ista rabota samo 4e ima edin problem ako te razberat 4e si bil ti lo6o ti se pi6i posle za tfa po huu idi v policiqta da q privikat taq muhla da q vidat 6to za stoka e vikni si svideteli i taka moje da spe4eli6 ne6to otgore

Град
    Благоевград
    Привет!
    Бъди наясно - извикаш ли биячи, ще си навредиш още повече. Тя ще пусне жалба срещу теб. И какво ще се получи? Излизаш ти виновна, а тя - не. Пък и какво бой, бой, бой. Ще се сети и ще ти прати и на теб.

Препоръчвам ти да се оплачеш в полицията, все пак това й е работата - да е в помощ на гражданина.
    Не, че това е възможност да си получиш откраднатите вещи, но пък е най-сигурният начин, че поне крадлата ще стане обвиняема за деянието. Това може и да й остане в досието (заслужено, ако питаш мен). Ще я повлачат малко - това е стрес за нея (отново заслужен). В един момент може и да си признае.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Супер фен
    Пробвай със полицията и свидетели

ijd;djfl
    Guest

бой

Що за агресивни възможности ти минават през ума.Откраднала-откраднала,дай сега да пребият и изнасилят само за да си задоволиш егото.Каква е тази кръвожадност!Извинявай,но разсъжденията ти са на ниво "законът на джунглата".Ами щом се чувстваш така,давай,изнасилвай,преб вай,нека да тържествува Правото на Силния.Пък някой ден бъде сигурна,че тази зловеща спирала ще увлече и тебе,ако не се осъзнаеш,че ние сме хора,а не животни.Ама ще кажеш - тя така и онака.Хубаво,с нея ли искаш да се приравняваш,зачеркваш я от живота си и толкова.Полиция,и то само ако можеш да докажеш кражбата

Повече от фен
    аа платиш?! това само те прави жалка, че няма кой да извикаш, та за това плащаш...

Забравяш красотата на юмручния бой - пребий я, ритай я, избий й зъбите и после като викне гаджето й да те набие ще стискаш юнашки зъби и шси държиш високо вдигната главата! А после имаш правото да я спукаш от ебавки, че не може да се оправя сама и за тфа ти вика хора...

Трябва да държиш на своето! Не оставяй няква крадла да ти ебе майката

Мега фен Аватара на koalka
    Да,хората по-горе са напълно прави.Просто отиваш в полицията и подаваш оплакване.Недей сама да действаш, че верно ще излезеш ти виновната.

Жалък си... Защо направо не викнеш мама и тати да ти решат проблема?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    normalno li si da vika6 biq4i beee, taka predi sedmica , dve prebiha edno mom4e v moq grad i toi po4ina
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз ако бях на твое място щях да си викна малко хора от компанията ми и щяха да спукат гаджето на тая . Но наистина е по добре да подадеш една жалба

вие сичките тука сте супер зле...
    човек даваш 50 кинта на наркоманчетата и ше го изядат с парцалите...че и златния зъб ша му земат... а после на таа смрад можеш да и се изпикаеш на главата...приятеля и няма да може да дойде
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Повече от фен
    открадни си го обратно и кат дойде гаджето и [-o< гледай да има свидетели кат те бият е мой и ти да го биеш ама честно ти си изрод може ли познат човек ти открадне mp3-to успех

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Мутри или по мирен начин

Цитирай Първоначално написано от smily_data_bg
    Значи :
    Едно момиче ми открадна mp3-ката ( техника ) - iPod 512 MB и аз й исках пари но тя не ще да ми ги дава а гаджето й ми се дърви и ми трябва помощ - т.е. - някой да ме посъветва - дали да платя на няколко мутри да спукат гаджето й от бой и нея да я изна****т или ?
    То от такива кат' теб...

100% ли си сигурен, че е тя..?
    А и сакат ли си или...?! Сам не можеш ли да се оправяш, че трябва да викаш "мутри" ...Приятели нямаш ли?!
    К'во толкова ебати..отивате там няколко човека и ако не я даде с добро...неина си работа, тя ше страда после...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Фен
    Град
    Русе
    Къв мъж си ти ве ? ;]Как жена ще ти открадне mp3-то
    If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да,хората по-горе са напълно прави.Просто отиваш в полицията и подаваш оплакване.Недей сама да действаш, че верно ще излезеш ти виновната.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Ако опиташ по мирен начин,най-много той да та претрепе,тъй че..хващай си аверчетата и бой му е майката.Ама глей да не го убиеш Изнасилването също не е добра идея.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Li77Le^aN{G}eL
    Ако опиташ по мирен начин,най-много той да та претрепе,тъй че..хващай си аверчетата и бой му е майката.Ама глей да не го убиеш Изнасилването също не е добра идея.
    най-после някой дето да е на моето мнение

i az sum na tova mnenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си