.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

priqtelite v u4ili6te=licemerie

minalata sedmica rabrah ne6to ot koeto mi stana malko kofti i prosto iskam da go spodelq. stava v1pros za priqtelstvoto v o4ili6te. stava v1pros za edin 4ovek na kogoto mn d1rja.rabotata e tam 4e toi e adski ob6titelen i mn to4en 4ovek prosto e strahoten i se okaza 4e nai dobrata mu priqtelka vs16nos ne go ponasq. mis1la mmi e kak moje da si nai dob1r priqtel s nqkoi koito ne ponasq6. vqrno ne moje kato v detskata gradina :"nqma da govorq s teb" ama p1k i tova si e 4isto licemerie kak mislite?

Така е. И?
    Какво очакваш да чуеш повече?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    пф на колко такива подобни случаи съм се нагледала... особено в моя клас пред човека невероятно мило държание, а както се обърне..

аз тия неща ги ненавиждам, предпочитам да не участвам в подобни лицемерия и избягвам такива хора.. но те никак не са рядкост, кво да се прави все пак всеки си избира как да се държи и какъв да бъде, ти не можеш да промениш никой, но носиш отговорност за себе си и собствените си постъпки... гледай си тях

o4ili6te.
    P.S. не мога да повярвам, че на някого ще му дойде на акъла да го напише така
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Да бе и аз ги знам тези "хорА"..
    Пред теб стоят и лижат и мажат и кво ли още не,а като се обърнат гроба ти копаят..
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Е да,ама какво да направим...винаги ще има хора,които ще говорят зад гърба ти и ти не можеш да ги спреш.Просто не трябва да им се обръща внимание.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    просто живота си е такъв. Много са лицемерните хора. Просто го приеми и продължавай напред.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Мега фен Аватара на koalka
    Той НЯМА най-добра приятелка,щом тя му говори зад гърба.А и това не е рядкост, не бива да те учудва.

1. nqma priqtelstvo mejdy mom4e i momi4e; 2. nqma " priqtelstvo " mejdy dvama dyshi ili poveche i da ne si govorqt zad garbovete tva e normalno i se sly4va nasqkade......no za men govoreneto zad garba e.....ne nekvo licemerie a po skoro ....primerno priqtelkata mi otiva na afe s drygi 2 nashi priqtelki emi normalno e da spodelqt i treite kfo mislqt za mene primerno i za drygite hora ot ejednevieto im no tva neozna4ava che ne sa mi priqtelki...prosto spodelqt mnenieto si za men i ako mnenieto im ne e dobro nqma zna4enie nali se pak te sa s men i za da sa mi priqtelki sa me prieli takava kakvato sam...ta misalta mi e che licemerieto i dvyli4ieto e sasem normalno ne6to....vsi4ki govorqt zad garbovete na horata saznatelno ili ne....
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    tfa e mn kofti... da si fr s nqkoi koit ne ponasqsh chisto licemerieee

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Нз не ги разбирам тия хора, но след като не може да го понася, едва ли е най-добрата му приятелка !

БебЕтатаа мииии

Всички приятели = лицемери и предатели

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове