- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- slu4valo li vi se e??
zdraveite! S priqtelq mi pravihme sex predi dve sedmici i na men mi beshe za pyrvi pyt. Cikyla mi zakysnqva i sym pritesnena, izklu4vam vyzmojnosta da sym bremenna e izklu4vam zashtoto toi be6e s prezervativ pyk i to4no kogato me otvori davaha zor da vleznat v staqta i nie trqbva6e da se oble4em i toi svyr6i v mivkata...taka 4e ne sym bremenna,no neznam zashto mi zakysnqva. Dali e normalno tova da ne mi idva sled kato sym go napravila za 1-vi pyt ,zashtoto sa nastypili nqkakvi promeni v ogranizma mi ili?? aide kajete slu4valo li se e na nqkogo ot vas![]()
На мен ми закъсня метрото онзи ден.![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Нормално е. Ходи пий едно кафе.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Na men puk ne mi zakusnq sled purviq pyt...Първоначално написано от Анонимко
Sigurno 6toto nqmam cikul.
i spored men e normalno!na men mi zakasnq 1 sedmica sled 1viq pat!ne se pritesnqvai 6et doide...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Shte stavash mama
Една приятелка така й закъсняваше, след като й беше за първи път и се оказа, че е бременна, ама от друг.
Spokoino.. normalno e.. Na men mi zakasnq nqkyde sedmica pyrvia pyt.. I az se bqh pritesnila.. no nqma shtashno.. Napylno normalno e.. Sled sex cikyla se promenq..
ми на мене нито ми закъсня нито ми подраняно сигурно е заради това
![]()
Хахах и аз така си изкарах акъла, въпреки че знаех, че е невъзможно да съм бременна. Закъсня ми с около 10 денаСпокойно. Нормално е. Следващия път сигурно ще ти се нормализира.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...